Mennyire nehéz munkát találni 55 év feletti nőként, Budapesten?
Figyelt kérdés
Érettségizett, nyelveket nem beszél. Korábban bolti eladóként dolgozott, az utóbbi években Németországban takarított.
Fizikailag megterhelő munka nem jöhet szóba.
Milyen munkát találna és milyen nettó fizetés reális?
2020. szept. 16. 06:58
1/7 anonim 

válasza:

Max. portai munka féleség, azt meg nagyon nem fizetik meg, amit Bp.-en találtam az nettó 650 ft/óra, abból alig van pénz mégha havi 240 órát tolsz is, mert 24/48ban. Ha fizikai munka kiesik akkor nem sok, főleg kaplcsolatokon, protekció sincs. Akkor szívás van, mert mindenhol a fizikai munkák vannak csak
2/7 anonim 

válasza:

Ha megy a némt és az angol ss be simán jó leszel
3/7 anonim 

válasza:

2es, olvasd már el amit írt! Nem beszél nyelveket! Az hogy nyelvel, meg mérnöki diplomával milyen lehetőségek vannak ki a faxt érdekel?
4/7 anonim 

válasza:

WC-s néni. Havi nettó 120-nál többre ne számíts!
5/7 A kérdező kommentje:
Fizikailag megterhelő alatt értem, hogy nem nehéz fizikai munka. Vagy a olyan, ahol nem kell nagyon pörögni.
Akár gyári összeszerelő, bolti eladó, de pl. árufeltöltő az már nem igazán.
2020. szept. 16. 17:14
6/7 anonim 

válasza:

A bolti eladó sajnos árukat is kell hogy pakoljon :( Gyári munkák vannak, de főleg 3 műszakosak ami esetleg nőként is elviselhető, könnyű, stb, de akkor meg a 3 műszaktól készülsz majd ki. A postai kézbesítés van ég, az már gyakorlatilag ahogy elnéztem mindenhol hiány, viszont iszonyatos keveset fizet :( Szóval nem könnyű így munkát találni, nem is a kor inkább az hogy mit bírsz és mit nem az a kérdés. Meg a mcdonalds-ok még amik keresnek munkaerőt, mert egyre kevesebb a diák, vagy nem tudom, de az idősebb munkavállalókat is szívesen felveszik. Ott idővallumtól függ, hogy mennyien vannak rendelők, amikor többen vannak egyszerre akkor pörgősebb a dolog, de nem egész nap kell kapkodni.
7/7 anonim 

válasza:

Nagyon nehéz, ezért mihamarabb el kell kezdeni megtanulni legalább angolul! Aztán jöhet a német is, sosem késő! Minden nap foglalkozni kell a nyelvvel, ha csak fél-1órát akkor annyit, és a siker garantált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!