Mennyire nehéz most Budapesten munkát találni?
Szinte semmi esélyed nincs ilyen kompetenciákkal. 150 ezer is álomfizu most Pesten. De még ha friss diplomás lennél, akkor is ugyanez lenne a helyzet.
Nagyon gyász-frász most a munkaerőpiaci helyzet Bp.-n. Egyszerűen nincs munka.
2020. szept. 3. 00:43
Unix, Ikea komissiózás. Vasbetonszerelés. Egyéb, keményebb, gyári betanított munka.
2020. szept. 3. 00:50
3/26 A kérdező kommentje:
#2, hát ezek nem jöhetnek szóba, lány vagyok.
4/26 A kérdező kommentje:
Viszont a jooble álláskereső oldalon 17.000 munka van meghirdetve, az hogy lehet? mert én is azt hallom ismerősöktől, amit Te írtál #1
Komissiozast lany is tudja csinalni. Max akkor nem, ha valogat vagy nem akar dolgozni, pénzt keresni. Ezert nem talal munkat sok ember Budapesten.
En most is 2 heten belul, simán talalnek munkat.
2020. szept. 3. 01:29
Sok a kamu munka ami meg van hirdetve, de sehonnan nem írnak vissza. De ez nyilván kell a város marketingnek meg stb.
2020. szept. 3. 01:31
17000 állás nagy része, szakmai. Szöveget is értelmezz kérdező.
2020. szept. 3. 01:33
Hát nézd meg kérdező, h azok milyen munkák. Rejtélyes leírások, "társalkodónőt keresek" , meg ügyfélszolgalat. Ami olyan, h te hivogatsz embereket eladni vmit.
Nem rég én is jelentkeztem részmunkara, több oldalon is hirdetett és egymás követő napokban kirakott többféle pozit. Semmi vissza jelzést nem kaptam az önéletrajzomra...
2020. szept. 3. 07:42
En lanykent vagyok az Unixban, es kb a kollegak 50%-a szinten lany, szoval ez ne legyen kifogas. Folyamatos felvetel van, ahogy a legtobb hasonlo helyen. Szerintem lehet munkat talalni, mert a virushelyzettol fuggetlenul ugyanugy mondanak fel emberek, kuldenek el embereket, stb, az utanpotlas meg kell. Vannak nyilvan intezkedesek, de ettol meg a felvetel (nalunk) nem allt le, jonnek az ujak folyamatosan.
2020. szept. 3. 10:48
Ellehet helyezkedni, de a leggázosabb helyekre, Mcdonal's 160 rongyért, meg Háda 145 ezerért meg hasonló nyalánkságok. Azt is kell nézni ezek a csodás fizetések hány óra robot után járnak. Vannak még vagyonőri munkák is, de ahhoz meg végzettség kell. A többire meg hiába adod be az önéletrajzod nem válaszolnak és nincs elérhetőség, ez az én tapasztalatom. Sok sikert!
2020. szept. 3. 11:06
Kapcsolódó kérdések: