Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire nehéz most Budapesten...

Mennyire nehéz most Budapesten munkát találni?

Figyelt kérdés
Nincs munkatapasztalatom, csak érettségim + angol felsőfokú nyelvvizsgám. Lehet így esélyem? (Vírushelyzetet is figyelembe véve)
2020. szept. 2. 23:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
En nem tudom, aki Budapesten 160-ert dolgozik (es nem tanar, apolo vagy ilyesmi) az mit csinal, erettsegi nelkul sosem kerestem netto 200 alatt, jobb honapokban a 230 is megvolt. Szerintem kb ez a legalja, ha a 200-at se adjak meg, oda nem kell elmenni dolgozni, maximum ha nagyon surgosen kell a penz mert nullan van a kartyad, egy honapot ki lehet huzni ilyen helyeken fizetesig, ugy, hogy mellette keresel mast.
2020. szept. 4. 10:49
 22/26 anonim ***** válasza:
46%
Ja, a takaritono meg aki jar anyam irodajaba takaritani, 10 ezret ker el ket oraert, ha csak egy db takaritast vallal el minden hetkoznap, azzal mar megvan neki a 220, ha feltetelezzuk, hogy csak 22 napot dolgozik, de nyilvan lehet vallalni tobb embert is egy napra, szoval ha sikerul egy olyan ugyfelkort osszeszedni, hogy minden napra van ket helyed, akkor mar a duplajat keresed meg takaritokent. (Nyilvan nem egyik naprol a masikra lesz ennyi melod, de gondolom ossze lehet szedni egy ido utan.)
2020. szept. 4. 10:52
 23/26 anonim ***** válasza:
46%

Hát ez az. Én is ismerek aki 2000/ora takarít (lehet azóta már emelte) és a fix házai mellett alig jut ideje eseti takarítást vállalni.

És semmi extra felszerelése vagy tudása nincs, azt csinálja amit többnyire mindenki más is otthon a saját lakásában. Csak ugye van aki inkább fizet érte.

2020. szept. 4. 11:31
 24/26 anonim ***** válasza:
69%
Hü.lyeségeket írkáltok. Az hogy ismersz ilyet, meg olyat az nem azt jelenti hogy igaz is amit neked összehord. Ha vállakozóként dolgozól akkor meg leadózod az órabéredet, vagy ha nem adózol akkor majd a nav jól megbax. Ti roh.adtul nem Mo.-on éltek! Egy alkalmazott takarítónak max. nettó 1000 ft-os órabért adnak, ami azt jelenti ha 8 órában dolgzik heti 5zör az 160 ezer egy hóra nettóban, és nem biztos hogy 8 órába jelentik be hanem 4be, ami meg nagy érvágás lesz öregségére! Senki nem fogja fel és látja a dolgokat? Nem te határozod meg az órabéred, mert szóba sem állnak veled. Az órabérek alkalmazottaknak 700-1200 ft között mozog nettóban, ez a szakmunkásoké és a 8 ált. végzettségűeké, és nem az építőipari bejelentettlenekre gondolok, hanem az eladók, takarítók, vagyonőrök, karbantartók, udvarosok stb. És az alkalmazottakról beszélek nem a pénzes vállalkozókról, azok nem is értem minek mennek takarítani?
2020. szept. 4. 12:34
 25/26 anonim ***** válasza:
91%

Miért kéne alkalmazottként? Még akár illegálisan se kell: havi 50e Ft KATA adózás pont jó erre.

Tényleg nem találsz 2000 alatt takarítot!

2020. szept. 4. 16:41
 26/26 anonim ***** válasza:
Ja, mert a vallalkozo takaritonok nyilvan csilliardosok, rohadt bonyolult tenyleg Kataskent takaritani, ezermillio kezdotoke kell hozza xDDD
2020. szept. 4. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!