Hogy mondtad el hogy babátok lesz?

Mi terveztük a babát. Volt egy két csalódás. Aztán mikor elég biztosak voltunk( vártunk a tesztel 5 nap késést) akkor reggel mikor felkelt és készült munkába, én is felkeltem, gyorsan megcsináltam a tesztet. Pozitív volt, bevittem a szobába és megmutattam. Örültünk neki nagyon, majd másnap csináltam egy digitálisat is, az már 2-3+ irt🥰
Nálunk ennyi volt, mi terveztük és mindig meg is beszéltünk mindent így nem volt “meglepetés” vagyis az volt de nem titokba csináltam tesztet meg nem rejtettem sehova stb.
Az öröm az öröm mindenképp ☺️
22hkm
Szerintem ez így is tökéletes :)
16hkm vagyok a férjemnek a 2.babánkat úgy mondtam el hogy csináltam egy táblát a kisfiam kezébe adtam,az volt ráírva hamarosan nagytesó leszek :D
Lefényképeztem mikor hazaért a férjem mondtam neki , hogy nézd milyen jó képet csináltam :)
Nagyon örült nézegette a képet teljesen lefagyotr :D

De jó sztorik 🙂
Mikor mi elkezdtünk próbálkozni a babával vettem egy pár baba cipőt hogy majd azzal lepem meg páromat ha sikerült,hát azóta több év eltelt és lombikkal vagyok most
6 hónapos🥰
Neki csak vittem a tesztet hogy ő is pozitívnak látja-e? 😃 Az én szüleim tudták hogy mentem beültetésre így utána azt is hogy sikerült. Tesómnak 8 hetesen mondtam el,ő vissza kérdezett hogy jól hallja-e 😃
Anyós-após 6-7 hetesen tudták meg UH képpel.
A kiscipő sorsa meg az lett hogy a 12.heti genetikai vizsgálat után volt mamám szülinapja, neki adtam oda egy kis dobozban UH képpel együtt, kinyitotta és mondtam hogy a dédunokád kis cipője,ő így tudta meg🥰
A 18.genetikai viszgálat után tudtuk meg a nemét,arra is nagy izgalommal vártak, mondtuk hogy nem látták hogy mi lesz,és pár nap múlva vittük a kaparós sorsjegyet amivel megtudhatták a nemét mivel a terhességel nem tudtunk úgy meglepit okozni az én szüleimnél.
Jajj de jooo ez nagyon édes sztori.
Mi a kaparós sorsjegyet a keresztszülő felkérésére használtuk.
Nagyon jól sült el :)azt hitte valami uj sorsjegy.
megkertük kaparja le míg mi az igazit kapartuk hogy ne legyen feltűnő

13-as vagyok.Mi a keresztszülős felkérőt karácsonyra szánjuk ahhoz pici puzzlet találtam🙂
Neten rá keresel a kaparósra több fajtát is kiad,vidékiek vagyunk Pesten volt a vizsgálat utána mentünk is az üzletbe megvenni 😃
15-s Van neten ilyen sorsjegy amit rendelhetsz a baba képével meg egy kis szöveggel.
Puzzle?na az se rossz akkor megis oldódott ez a kérdés is:)linket tudsz küldeni 13 as?

A leggombsopron.hu oldalon találtam keresztszülő felkérőt.
A Pesti üzletet a kaparósra írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!