Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondtad el hogy babátok...

Hogy mondtad el hogy babátok lesz?

Figyelt kérdés
Gondoltam csinálok egy ilyen kérdést is :)milyen kis sztorik vannak,ha van kedved meséld el :)

2022. nov. 25. 20:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%
- Babánk lesz - így.
2022. nov. 25. 20:31
 2/18 anonim ***** válasza:
68%
Terhes vagyok. Pont
2022. nov. 25. 20:34
 3/18 anonim ***** válasza:
70%

Férjem mondta, hogy vegyünk egy tesztet, mert szerinte baba van. (Első próbálkozós hónap, és aznapra nem vártam..Exemmel 6 évig próbálkoztunk, nem jött össze.) Kinevettem, de úgy voltam vele, hogy essünk túl rajta..

Együtt vártuk az eredményt, így neki nem volt meglepetés.

A szüleimnek aznap elmondtam.. egy beszélgetés keretében feljött, hogy majd ellátogatunk hozzájuk (600 km-re laknak) mind a négyen.

Anyukám kérdezte, hogy milyen négyen? Én meg soroltam, hogy a férjem, én, a kutya.. meg a baba!

Anyósomnak pedig a genetikai után úgy mondtuk el, hogy a férjem megölelte, és közölte, hogy te már felneveltél egy vasgyúrót, most rajtunk a sor.. és elővette az ultrahang képet, egy kék cumit és egy bodyt.

2022. nov. 25. 21:54
 4/18 A kérdező kommentje:

Kedves 13 pont ilyen sztorikat szeretnék olvasni!köszii :))

Aranyos

2022. nov. 25. 21:57
 5/18 anonim ***** válasza:
70%

Reggel megcsináltam a tesztet mikor még nem ért haza éjszakásból. Ki akartam talàlni valami meglepetést amivel elmondom, ha esetleg pozitív, de annyira értelmezhetetlen lett az eredmény (mintha 3 csík lett volna az is rossz helyen), hogy elküldtem inkàbb neki a képet, hogy mit gondol.. aztán délután hazafelé vettem egy új normális tesztet, megcsináltam, szèp pozitív lett, felébresztettem a férjem, odabújtam és elmondtam.

A szüleinknek egy-egy díszdobozba tettünk ultrahang kèpet és anyák napjàn adtuk oda, mintha csak valami apróság lenne a virág mellé. :)

2022. nov. 25. 22:07
 6/18 anonim ***** válasza:
70%

Én nagy izgalmamban véletlenül a mosógépen felejtettem a pozitív tesztet :D

Pedig legalább egy UH képpel megszerettem volna lepni a férjem, mivel három hónappal előtte volt egy méhen kívülim, nem akartam újra hiú reményeket táplálni.

De így alakult :D

Anyukámnak is sikerült balfszul elmondanom :D Épp egy 2 hetes írországi túrára készültünk, és én rámutattam a hasamra, hogy lesz egy kis csavar a túránkban, ő meg teljesen elkámpicsoródott, mert azt hitte menstruálni fogok :D :D

2022. nov. 25. 22:10
 7/18 A kérdező kommentje:

Dejóhogy törlik a rosszindulatú válaszadókat csak így az én kiirasom fura :D

Köszi csajok az eddigi sztorikat.

2022. nov. 25. 22:22
 8/18 A kérdező kommentje:

Én a férjemnek úgy kondtam.el ,hogy kb 6 tesztet csináltam mivel olyan rég szerettük volna ezt a babát ,hogy azt hittem nem látok jól.

Meg elég halvány volt a 2.csík is.

Az összes tesztet beraktam egy díszdobozba és mikor a férjem hazajött mondtam neki hogy jöjjön mar vettem neki valamit.

Kinyitotta megnézte éa konkrétan meg se tudod szólalni úgy meglepődött :D

2022. nov. 25. 22:26
 9/18 anonim ***** válasza:
70%

Parom nezte meg a tesztet.

- terhes vagy..:O

Hatasszunet

- uristeeennn terhes vagy!!:D

2022. nov. 26. 09:19
 10/18 A kérdező kommentje:
:):)
2022. nov. 26. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!