Hogy mondtad el hogy babátok lesz?

Férjem mondta, hogy vegyünk egy tesztet, mert szerinte baba van. (Első próbálkozós hónap, és aznapra nem vártam..Exemmel 6 évig próbálkoztunk, nem jött össze.) Kinevettem, de úgy voltam vele, hogy essünk túl rajta..
Együtt vártuk az eredményt, így neki nem volt meglepetés.
A szüleimnek aznap elmondtam.. egy beszélgetés keretében feljött, hogy majd ellátogatunk hozzájuk (600 km-re laknak) mind a négyen.
Anyukám kérdezte, hogy milyen négyen? Én meg soroltam, hogy a férjem, én, a kutya.. meg a baba!
Anyósomnak pedig a genetikai után úgy mondtuk el, hogy a férjem megölelte, és közölte, hogy te már felneveltél egy vasgyúrót, most rajtunk a sor.. és elővette az ultrahang képet, egy kék cumit és egy bodyt.
Kedves 13 pont ilyen sztorikat szeretnék olvasni!köszii :))
Aranyos

Reggel megcsináltam a tesztet mikor még nem ért haza éjszakásból. Ki akartam talàlni valami meglepetést amivel elmondom, ha esetleg pozitív, de annyira értelmezhetetlen lett az eredmény (mintha 3 csík lett volna az is rossz helyen), hogy elküldtem inkàbb neki a képet, hogy mit gondol.. aztán délután hazafelé vettem egy új normális tesztet, megcsináltam, szèp pozitív lett, felébresztettem a férjem, odabújtam és elmondtam.
A szüleinknek egy-egy díszdobozba tettünk ultrahang kèpet és anyák napjàn adtuk oda, mintha csak valami apróság lenne a virág mellé. :)

Én nagy izgalmamban véletlenül a mosógépen felejtettem a pozitív tesztet :D
Pedig legalább egy UH képpel megszerettem volna lepni a férjem, mivel három hónappal előtte volt egy méhen kívülim, nem akartam újra hiú reményeket táplálni.
De így alakult :D
Anyukámnak is sikerült balfszul elmondanom :D Épp egy 2 hetes írországi túrára készültünk, és én rámutattam a hasamra, hogy lesz egy kis csavar a túránkban, ő meg teljesen elkámpicsoródott, mert azt hitte menstruálni fogok :D :D
Dejóhogy törlik a rosszindulatú válaszadókat csak így az én kiirasom fura :D
Köszi csajok az eddigi sztorikat.
Én a férjemnek úgy kondtam.el ,hogy kb 6 tesztet csináltam mivel olyan rég szerettük volna ezt a babát ,hogy azt hittem nem látok jól.
Meg elég halvány volt a 2.csík is.
Az összes tesztet beraktam egy díszdobozba és mikor a férjem hazajött mondtam neki hogy jöjjön mar vettem neki valamit.
Kinyitotta megnézte éa konkrétan meg se tudod szólalni úgy meglepődött :D

Parom nezte meg a tesztet.
- terhes vagy..:O
Hatasszunet
- uristeeennn terhes vagy!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!