Sem szülés előtt,sem után nem kezelték nálam a streptococust.Babanal sem,mert császár lett.Atadhatom neki cseppfertőzes altal?
Olyan nincs, hogy valaki minden antibiotikumra allergias.
Valamit nagyon keversz, vagy felre hallottal.
Nem hiszem, hogy minden antibiotikumra allergiás lennél. Tegnap óta fekszem bent én is, mondtam, amikor felvettek, hogy a cefalosporinra az vagyok, és azt mondták, hogy az probléma, mert azt használják az esetek 90%-ában. De ettől még ez nem jelenti azt, hogy ne lenne rá alternatíva, csak jó, hogy szóltam róla.
Császárnál egyébként pedig mindegy, ezért nem is kaptál semmit, nem az allergiád miatt.
Volt burokrepedés? Ha nem volt, nem tudod neki átadni a strepto-t mert az a hüvelyváladékban van.
Amikor kiderül hogy valaki pozitív, elvileg végig szedetnek egy kúra antibiotikumot (semicillin-t vagy penicillinallergia esetén dalacint).
Amúgy császármetszés előtt automatikusan mindenki kap antibiotikumot vénásan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!