Csaszar utan meddig kell szurni a verhigitot?
Figyelt kérdés
2022. okt. 26. 06:19
1/13 anonim válasza:
Ameddig az orvos előírta. Nekemmpl sosem kellett
3/13 anonim válasza:
Pont addig míg el nem fogy amit felírnak
4/13 anonim válasza:
Nekem 12 hétig kellett, na de mert az előző császár után trombózisom lett. Attól függ, nálad mekkora a kockázata a trombózisnak. Pl. igazolt hajlam, visszerek, szülés előtt fektetés, extrém vizesedés indokolhatja, sőt akár életkor is... na meg hogy a doki mennyire parás. Nekem egyik se volt, csak a trombózis, na de így a másik után már szurkálni kellett terhesség alatt automatikusan és utána is.
5/13 anonim válasza:
10 nap szokott a eutin lenni.
Ha nem írnak fel, akkor kérni érdemes.
( nem egy anyukát ismerek, akinek trombózisa lett, mert nem adtak)
Egyénileg dönthetnek több idő mellett id( ahogy fenn is írták)
7/13 anonim válasza:
1 db-ot se kellett szúrnom. Meg is szültem otthon egy férfitenyérnyi alvadt vérdarabot...ezt kihagytam volna az életemből,ha lehet. Nagyon fájt,erős görcseim voltak közben.
8/13 anonim válasza:
Amennyit felírnak, annyit kell.
Nekem se kellett egyik után sem.
9/13 anonim válasza:
10 az általános. Az orvos adhat kevesebbet is meg többet is. Császár után 6ot kaptam itthonra mert a drénben nem volt csak kevés vér. Laparoszkópos hasi műtét után igyan úgy szinte tiszta drén és kiírták a tizet
10/13 anonim válasza:
Elsőnél 10 db.
Másodiknál 60 db
Harmadiknál 30 db
Minél kevesebb annál nagyobb a dózis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!