Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jutavit magzatvédő vitamin...

Jutavit magzatvédő vitamin vélemények?

Figyelt kérdés

Van aki szedte ezt?

Megfelelő mennyiségű vitamin van benne?

5hkm

2022. nov. 20. 20:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%

10 vagyok, ez lemaradt: a masodikkal meg a harmadikkal terhesen es a szoptatas alatt is végig amúgy én is a GAL-t szedtem. Nem tértem vissza a femibionhoz, se a jutaviteshez.

Sztem is a GAL babavaro az egyik legjobb, ha nem a legjobb jelenleg itthon.

2022. nov. 20. 21:17
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem javasolta az orvosom, állítólag nem úgy ellenőrzött, nem tisztázott, hogy tényleg az van-e benne és olyan mennyiségben amit feltűntettek. Femibiont javasolta eddig 3 orvos is.
2022. nov. 20. 21:29
 13/19 anonim ***** válasza:
72%

Én ezt szedtem. (Én a gravidától, elevittől hánytam - többet nem próbáltam). Terhességen kívül is több jutavites vitamint szedek.

Orvos tudott róla, szerinte mindegy melyiket, csak valamit szedjek.

2022. nov. 20. 21:49
 14/19 anonim ***** válasza:
67%

Femibiont szedtem, de csak 1 dobozzal, utána nagyon hánytam mindentől, és nem maradt meg bennem semmi.

Aztán mikor elmúltak a rosszullétek, akkor utána csak vasat, D vitamint, magnéziumot meg kalciumot szedtem a terhesség végéig.

2022. nov. 20. 21:54
 15/19 anonim ***** válasza:
51%
Éppen olyan jó, mint a többi. A Jódmentes változatot szedtem. Bevált.
2022. nov. 21. 07:42
 16/19 anonim ***** válasza:
78%
Akik lepontoznak másokat, kíváncsi lennék, ők mit szedtek? Osszák már meg a tudatlanokkal az igét.
2022. nov. 21. 09:02
 17/19 anonim ***** válasza:
71%
Erre én is kíváncsi lennék 16-os! Ezek szerint, aki mást szedett, mint a lepontozó, annak haszontalan a válasza? Ez szánalmas!
2022. nov. 21. 12:02
 18/19 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként a sokak által kizárólag megbízható Femibion sem különb, csak jóval drágább, mivel külföldi, illetve a rengeteg reklámot kell megfizetni. De ettől nem jobb!
2022. nov. 21. 12:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Olyan nagyon nem néztem utána, mert én nem szedek csak Omega 3-at

és magnéziumot, d vitamint. De a jutavitban elég sok felesleges összetartó anyag van. Ebből a szempontból jobb a galos, mert az "tisztább". A femibionról nem találtam összetevő listát, arról így nem tudok nyilatkozni.

2022. nov. 21. 19:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!