Jutavit magzatvédő vitamin vélemények?
Van aki szedte ezt?
Megfelelő mennyiségű vitamin van benne?
5hkm

Honnan tudjuk? Bírom ezeket a kérdéseket. "Melyik a legjobb vitamin?" Honnan tudjuk mégis? Látjuk, hogy mi van benne, mennyi hasznosul, VAN-E EGYÁLTALÁN BENNE VALAMI? Lehet, hogy egy nagy kamu az egész.
Szedj egyet, ami a legolcsóbb vagy ami megtetszik, azt csá. Szívesen.
Kedves 1.
Beléd aztán nagyon sok intelligencia szorult 😖
Szomorú, hogy ilyen emberek vannak.
Mert itt névtelenül mehet a támadás, kommentelés…

Attól függ, neked van-e valamiből hiányod...
Amúgy meg kinek mi válik be. Lehet bírni fogod, de az is, hogy hánysz tőle mint a lakodalmas kutya. Lutri.

Nem tudom, milyen támadásokat vizionálsz.
Az első teljesen korrekt választ adott.

Nekem meg vitaminok nélkül született két egészséges gyerekem (és nem kellett külön szedni semmilyen vitamint, ásványi anyagot a terhességem alatt).
Akkor ez most érv a vitaminok feleslegességére?
A gal vitaminja elvileg a legjobban összerakott felszívódást vizsgálva, viszont a legtöbben hánynak is tőle rendesen.
(bár elvileg ez főleg a K vitamin hiány okozza, ami pótlásával ez is meg van oldva, de saját tapasztalat nincs)
A femy baby annyival jobb, hogy ot van külön Omega3 kapszula is. Az sok vitaminnál nincs.
2 féle normális várandós multivitamint lehet kapni Magyarországon.
1. Wise Tree Naturals Baba-Mama Multivitamin
A lehető legjobb molekulaformákat tartalmazza minden egyes vitaminból és ásványi anyagból. Van benne elég magnézium, +DHA (Omega3) és kolin is amik fontos hatóanyagok a baba agyának fejlődésé szempontjából.
A napi adagja: 2 db kapszula reggel + 6 pumpa az olajos folyadékból (ebben vannak a zsírban oldódó vitaminok) + délután 2 kapszula + este 4 kapszula, így egész nap el vagy látva vitaminokkal.
Link: [link]
2. GAL Babaváró
Jó minőségű hatóanyagok, 4 db pici kapszulából áll egy napi adag. Magnéziummal mindenképp ajánlott kiegészíteni még.
Link: [link]
Én minimum a GAL Babavárót venném.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!