Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árthat, ha pedikűrözés közben...

Árthat, ha pedikűrözés közben a körmösöm körülbelül 5-5 percig masszírozta a lábfejem?

Figyelt kérdés
Nem érzek semmit sem azóta ‘másnak’. Megijedtem, mert most olvastam, hogy a talpmasszázs tilos terhesség esetén. 37 hetes terhes vagyok egyébként.

2022. nov. 16. 18:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
Bakker, ha ezt előbb tudom...bocsi rohanok megnézni a 14 és a 2 éves gyerekemet, hátha lett valami bajuk, ugyanis a férjem majdnem minden este masszírozta a talpam mikor vártam őket.
2022. nov. 16. 21:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A sima masszázs, vagy inkább simogatás amit a körmös művel a világon semmit se nem árt, se nem használ. A komoly reflex zóna masszázs az, amit nem ajánlanak, mert kirívó esetben okozhat problémát.
2022. nov. 17. 06:38
 13/14 anonim ***** válasza:
77%

Szeintem nem árthat.

Bár az én pedikűrösöm se nagyon meri, mert a városi legendák szerint beindítja a szülést :D Úgyhogy csak finoman nyomkodja bele a krémet.

De mondta hogy ezt ő maga sem teljesen hiszi el, csak ha netán tényleg helyzet van, akkor nem akarja, hogy őrá haragudjak :D

2022. nov. 18. 10:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Masszázs és masszázs között nagy különbség van. Otthon a férj vagy a pedikűrös, körmös masszírozása köszönő viszonyban sincs egy terápiás vagy reflexzóna masszázzsal. Aki volt már valódi masszőrnél, az tudja mekkora különbség van. A laikusok alltali masszázzsal semmi kárt nem lehet okozni, mert közel se masszíroznak olyan erővel, mint a profik. Itt a cél a relaxáció. Egy hivatásos masszőr erővel maszíroz, a célja valamilyen probléma, testi tünet, panasz megszüntetése, vagy enyhítése.
2022. nov. 18. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!