38. hetemet kezdtem ma. Az éjszakám szörnyű volt. Itt fáj, ott fáj. Nektek is? Meg masszíroztathatom magam a férjemmel? Hol nem szabad?
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 06:45
1/4 anonim válasza:
De még mennyire, hogy massíroztathatsz! Mindenhol ahol jól esik, egész testedet is kivéve a pocit. Ennyi a veszélyes zóna. Amikor terhes voltam napi rendszerességgel gyúrattam magam Apaval.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2010. febr. 19. 07:03
3/4 anonim válasza:
Ez már csak így van.Èn vasárnap kezdema 38.at.Nálunk is rendszeres a hát derék masszázs,mert majd leszakad.Fáj minden porcikám sokkal jobban mint 2 éve a lányommal....
4/4 A kérdező kommentje:
Én is ezt érzem, hogy ezt a terhességemet nehezebben viselem,mint az elsőt. Igaz, az 7 éve volt, nem tudom azért van-e mert rég volt,de ez most kellemetlenebb. Vagyis csak a hát és derékfájás része. Ezeken kívül csodálatos.
Könnyű szülést!
2010. febr. 19. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!