Valóban lehet ennyire más két terhesség tünete?
A hányingerre/ hányásra gondolok.
Első terhességemnél 5 hetesen már nem bírtam rá se nézni a kajára, nem bírtam hónapokig húst enni, hánytam legalább heti 1-2 alkalommal.
Most újra várandós vagyok, 5 hetes vagyok és nem hogy az étvágyam csökkent, hanem felfalnék mindent. Szalonna, hurka… ilyeneket kívánok.
Biztos voltam benne hogy indul a héten a hányinger, de akkor hátha elkerül🙃🙏 vagy az is jó lenne ha később lenne csak😆😆
Bár mindegy csak a baba szépen fejlődjön!
Simán.
Elsőnél faltam, folyamat éhes voltam. Megettem 2 adagot és sírtam, mert éhen halok.
2.nál hanytam. Napi 3-4x legalább. Semmi nem maradt meg bennem.
9hetesen elhalt, műtet után 1 héttel szűnt ez meg.
3.nál (2.gyerekem) pedig egyik sem. Kb semmi nem változott. Azon kívül, hogy iszonyúan fájt 9 hónapig a derekam és görcsöltem.
Meg csak 5 hetes vagy. 5 hetesen en annyira jol ereztem magam, mint meg soha, tele voltam energiaval, jottem-mentem, mindent megcsinaltam, amit mar hosszu ideje tologattam, mert lusta voltam ra (ablakpucolas, az egesz haz szelektalasa, felesleges cuccoktol valo megszabadulas stb) :D
Ja es ugye munka mellett.
Aztan a 6. hettol jott az iszonyatos hanyinger, 7. hettol hanyas a 14. het vegeig. Es az erom meg mindig nem tert vissza, igy a 21. heten se, szornyen erzem magam, allandoan faradt vagyok 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!