Terhességi cukorterhelesre mit kell vinni?
Nem adtak papírt a terhesgondozóban? Ez mindenhol változó.
Nálunk pl kell kifacsart citromlevet, a 75 gramm glükózt és vizeletmintát vinni.
Nálunk pl semmit. A citromlé opcionális.
Pisilni ott kell/lehet, a lötyit meg adják.
Egy 2.5 órát szánj rá.
Odamész, vérvétel, ha annak az eredménye megvan, akkor ihatod meg azt a lötyit. Onnan ketyeg a 120 perc. Ha az letelik, ujabb vérvétel.
A 120 perc alatt nem maszkálhatsz,ehetsz, ihatsz, kb semmit nem csinalhatsz.
5!
Vannak ilyenek. Nekem sem mondta el senki. Pl nálunk a védőnőnek én mondtam, hogy mikor mire kell mennem. Első gyereknél 2 viszgalatom ki is maradt (miatta).
2#
Én vittem a cukrot, poharat, kiskanalat és vizet. Semmiről nem tájékoztattak előtte, hogy mit kell, úgyhogy biztosra mentem.
Levették a vért, megkérdeztem, hogy majd kopogjak -e, vagy szólítanak. Mondták, hogy 2 óra múlva kopogjak be. Ennyi volt
Nekem a beutaló mellé mondták hogy vegyek a gyógyszertárba hozzá cukrot, plusz vihetek frissen facsart citromlevet. Vérvétel és 120 perc múlva ismét.
A nőgyógyászom másik kórházban dolgozik ő azt mondta ott mindent kell vinni pohár, kiskanál is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!