Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire féltetek a 20.hetes...

Mennyire féltetek a 20.hetes genetikai ultrahangtól?

Figyelt kérdés

Engem nagyon elkapott a pánik. Nőgyógyászom is mondta előre, hogy ez egy fontos vizsgálat lesz. 17 hetes vagyok, eddig hála istennek minden rendben, prena teszten is voltunk, de tudom, hogy ettől független még lehet sok minden akár a kis agyával-szívével, bàrmilyen szervével.

Nektek is voltak ilyen gondolataitok? Ha igen, hogyan tudtátok leküzdeni? Minden ultrahang vizsgálatkor úgy érzem, hogy "na csak ezen legyek túl, aztán megnyugszok".. Persze... 😂Köszi előre is a válaszokat 😊

2022. nov. 7. 23:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nekem is mellső falon tapadt.
2022. nov. 8. 09:35
 12/16 anonim ***** válasza:
És te érzed a mozgást ?
2022. nov. 8. 11:19
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát... Valami kis idegrángás szerűt mintha néha éreznék 😂 de egyáltalán nem egyértelmű, hogy az a baba...
2022. nov. 8. 11:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Na én is így vagyok ..

Holnap lemegyek védőnőhöz szivhangot nézni mert azért izgat kicsit…

Mert más már ilyenkor rég érzi…

2022. nov. 8. 13:34
 15/16 A kérdező kommentje:
Én nem izgulok rajta, szerintem te se tedd! Biztos, hogy minden rendben van!
2022. nov. 8. 15:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Igen én is így akarok hozzá állni csak mikor más olyat dob hogy jajj még nem érzed ?! Én már 12 meg 15 héttől érzem

Akkor kicsit beléd ülteti a bogarat ..

2022. nov. 8. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!