Genetikai ultrahang vizsgálatra mennyire szükséges elmenni?
Mármint a 12. heti genetikai ultrahangon kívül valami fizetősre?
Te tudod, fontos-e. Ha megtartanál egy beteg babát is, nyilván nem fontos. Ha nem, akkor fontos.
Hát én azt mondanám, hogy ha már vizsgálatra mész, akkor már ez az egyik legfontosabb.
Technikailag bármelyik vizsgálatot visszautasíthatod, csak egy csomó betegséget, rendellenességet ki tudnak szűrni ezeken a vizsgálatokon, potenciálisan olyat is, amin javíthatsz már a terhesség alatt is. Egy ilyet mégis miért akarnál kihagyni?
Szerintem alap mert azért tudni kéne hogy minden rendben van e odabenn a babával,nem?
Én mennék az biztos és még Prenára is ha végre összejönne 3-4 év szenvedéssel a hátam megett:)
Nagyon. Mind a 3 genetika (12,18,30 hetes) fontos és úgy tudom, hogy kötelező is. A kórházban ingyen megcsinálják ezeket, szóval ha valaki gyerekek vállal akkor ez a minimum.
A 3 vérvétel is kötelező.
A gyereket ha megszületik akkor se viszed majd orvoshoz?
Nincsenek kötelező, csak ajánlott vizsgálatok. Nyugodtan ki lehet hagyni, csak nem érdemes, mivel ezekkel egy csomó rendellenesség kiszűrhető.
És valóban, megcsinálják akár tb alapon is, tehát miért hagyná ki bárki?
Miért ne mennél el? Engem azért csak érdekelne, hogy megvan-e a magzat mindkét keze, lába, van-e valami súlyos rendellenessége vagy sem…
Ha téged nem érdekel, nem kötelező.
Az ok, hogy válalja betegen, de akkor is fontos mert ilyenkor már ha látszik mi a baj és kell további teendő, hogy életbe maradhasson, akkor az uh elmulasztásával a gyerek életével játszhat.
Van ismerős műtőnő ő mondta, hogy ilyenkor tudják, hogy születik a baba és már a műtőbe várják, hogy minnél előbb műthessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!