Ha nem fejlődik rendesen a magzat, beteg, akkor ugye a 12.hét utan is el lehet vetetni. Ennek mi a menete?
Ki mondta hogy nő vagyok?!
Egy egyszerű kérdest tettem fel.
De ha már így belekötünk mindenbe, hozzáteszem, hogy az exem egy kitalalt tórténettel állt elém, ezért szerettem volna informálódni.
De kösz a semmit.
6!
Köszönöm az első normális választ!
Ezt az egyet tudom. Csak a menete érdekelne. Hova kell mennie, mit kell csinalnia
"De ha már így belekötünk mindenbe, hozzáteszem, hogy az exem egy kitalalt tórténettel állt elém, ezért szerettem volna informálódni.
De kösz a semmit."
Szívesen.
Tudod, a kitalált tortenetekre eleve nehéz válaszolni. Pláne azokra, amelyek nulla információt tartalmaznak. A 12 hét után van a 13. és a 24. is, mégis más az eljárás.
Milyen kitalált történet? Te miről beszélsz?
1 egyszerű kérdést tettem fel. Semmi történetet nem írtam róla. Erre te idejöttél fröcsögni, ahelyett, hogy ha nem tudsz érdemben segíteni elballagsz. Szánalmas.
Mi volt a kitalált történet?
Ugyanoda kell mennie, mint minden más esetben, maga a műtéti eljárás változik, vagy éppen indikált szülés a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!