Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miből mennyi ruhát célszerű...

Miből mennyi ruhát célszerű tartani?

Figyelt kérdés

Május elején fog születni a babám. Első baba így még igencsak zöldfülű vagyok a témában. :)

Arra lennék kíváncsi hogy nagyjából méretek szerint miből mennyit érdemes beszerezni?

Tehát pl 56-os bodybol 10 db. Ilyenre gondolok.

Miből kell több miből kevesebb ? És még azon aggódom leginkább hogy nem találom majd el hogy mennyire öltöztessem melegen vagy lengén. Vagy ez majd jön magától?

2022. nov. 6. 17:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Annyit célszerű, ami a mosási, szárítási szokásaiddal kényelmes.

Ez más lesz egy szárítógép nélküli lakásban egy durván refluxos gyerekkel és megint más egy nem bukóssal, főleg ha szárítógép is adott.

Azzal is érdemes számolni, hogy nem sokáig hordják az első méreteket. Kisfiam 1 hónap után kinőtte az 56-ost, 4 hónaposan már hm-es 74-esnél tartott. Lányom ugyanabba csak félévesen nőtt bele.

2022. nov. 6. 19:08
 2/3 anonim ***** válasza:
56-62-esből olyan 10-10 darabot szereznék be bodyból, rugiból, nadrágból. Meg 1-2 pulcsit, esetleg egy átmeneti overált. Májusra csak hosszúujjú bodyt, későbbre rövidujjút. Vékony sapit 2 dbot. Sajnos nagyon gyerekfüggő is, ahogy az 1-es írja. Kisfiam a 62-es méretet kb 2 hét alatt átnőtte, de ő gyorsan hízott, 3 hónaposan 7 kiló volt. Kislányom nagyon lassan hízott, neki sokkal tovább jók voltak a kis méretek is. De ugye ezt előre nem tudhatod. De akkor inkább én ráadtam pl rövidujjúból az egyel nagyobb méretet, az nem gáz egyáltalán ha kicsit lóg rajta, hamar belenő úgyis. Sajnos a május az egy olyan hónap amikor 15 foktól 30-ig bármi előfordulhat, emiatt elég nehéz eldönteni 😒
2022. nov. 6. 21:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket :)
2022. nov. 6. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!