Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem baj, hogy ettem szalámit?

Nem baj, hogy ettem szalámit?

Figyelt kérdés

Gluténérzékeny vagyok, és vendégségben, de nagyon éhes voltam reggel.

Van itt köleses abonett meg ilyen egybe szalámi, Auchan sajátmárkás, ettem belőle kb 12 cm hosszút, mert már nagyon szédültem az éhségtől, és azóta jobban érzem mocorogni a magzatot, mint az elmúlt napokban.

Nem volt csípős, lehet, hogy nem tetszett neki? Ugye nem lehet baja?

18+2 hkm

2022. nov. 5. 14:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#8 éhes voltam.
2022. nov. 5. 22:28
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne baj? Én felvágottak közül csak a szalámit meg a kolbászt szeretem, ezeket ettem terhesség alatt is.
2022. nov. 5. 23:51
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mire gondolsz, mi bajod lenne egy kis abonetől, meg szalámitól???
2022. nov. 6. 16:27
 14/19 anonim ***** válasza:
13 Nyugi senki sem érti:)
2022. nov. 6. 16:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Biztos a liszteriózistól fél. De utólag??
2022. nov. 6. 16:50
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ehh ismerősöm vísított terhesen hogy pertezselyem van a levesben és elfog vetélni miért raktunk bele, szerintem ez üti ezt🤣
2022. nov. 6. 16:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Liszterózist szalámitól és abonettől kaphat?Én nem hiszem.Hőkezelt a szalámi az abonett meg abonett úgyhogy nem értem.
2022. nov. 6. 16:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem kaphat tőle. De Ő ettől fél.
2022. nov. 6. 16:57
 19/19 anonim ***** válasza:

Mostanában a terhes nők már a levegőtől is félnek:))) Annyira furák lettek hogy az valami hihetelen.Az egyik megkérdezte hogy használhat e parfümöt vajon vagy árt a babának?Akkor szerinted?:D

Miért nem néz utána a neten,én az előbb több oldalt átnéztem és már tudom hogy nem így lehet elkapni.Nem értem másnak mibe tartana ugyanezt megtenni.

2022. nov. 6. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!