Nem baj, hogy ettem szalámit?
Figyelt kérdés
Gluténérzékeny vagyok, és vendégségben, de nagyon éhes voltam reggel.
Van itt köleses abonett meg ilyen egybe szalámi, Auchan sajátmárkás, ettem belőle kb 12 cm hosszút, mert már nagyon szédültem az éhségtől, és azóta jobban érzem mocorogni a magzatot, mint az elmúlt napokban.
Nem volt csípős, lehet, hogy nem tetszett neki? Ugye nem lehet baja?
18+2 hkm
2022. nov. 5. 14:28
11/19 A kérdező kommentje:
#8 éhes voltam.
2022. nov. 5. 22:28
12/19 anonim 

válasza:

Miért lenne baj? Én felvágottak közül csak a szalámit meg a kolbászt szeretem, ezeket ettem terhesség alatt is.
13/19 anonim 

válasza:

Nem értem mire gondolsz, mi bajod lenne egy kis abonetől, meg szalámitól???
15/19 anonim 

válasza:

Biztos a liszteriózistól fél. De utólag??
16/19 anonim 

válasza:

Ehh ismerősöm vísított terhesen hogy pertezselyem van a levesben és elfog vetélni miért raktunk bele, szerintem ez üti ezt🤣
17/19 anonim 

válasza:

Liszterózist szalámitól és abonettől kaphat?Én nem hiszem.Hőkezelt a szalámi az abonett meg abonett úgyhogy nem értem.
18/19 anonim 

válasza:

Nem kaphat tőle. De Ő ettől fél.
19/19 anonim 

válasza:

Mostanában a terhes nők már a levegőtől is félnek:))) Annyira furák lettek hogy az valami hihetelen.Az egyik megkérdezte hogy használhat e parfümöt vajon vagy árt a babának?Akkor szerinted?:D
Miért nem néz utána a neten,én az előbb több oldalt átnéztem és már tudom hogy nem így lehet elkapni.Nem értem másnak mibe tartana ugyanezt megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!