Nem baj, hogy ettem szalámit?
Figyelt kérdés
Gluténérzékeny vagyok, és vendégségben, de nagyon éhes voltam reggel.
Van itt köleses abonett meg ilyen egybe szalámi, Auchan sajátmárkás, ettem belőle kb 12 cm hosszút, mert már nagyon szédültem az éhségtől, és azóta jobban érzem mocorogni a magzatot, mint az elmúlt napokban.
Nem volt csípős, lehet, hogy nem tetszett neki? Ugye nem lehet baja?
18+2 hkm
2022. nov. 5. 14:28
1/19 anonim 

válasza:

Nem lesz semmi gond.Hőkezelt a szalámi és egy kis darabtól hiába vagy gluténérzékeny nem lesz semmi.Azért mocorog a baba mert épp olyanja van.
2/19 A kérdező kommentje:
#1, maga a szalámi nem gluténos, pont azért ettem, mert az volt az egyetlen gluténmentes étel 😊
2022. nov. 5. 14:36
4/19 anonim 

válasza:

Miért lenne baja? Én terhesség elején vettem egy könyvet "az a 9 hónap"-ot és így tudtam mi káros,mi nem,melyik tünet normális,mi utal bajra és így megspóroltam egy csomó kérdést a gyakori népétől.
5/19 anonim 

válasza:

Jajjj....mi baja lenne,komolyan..
7/19 anonim 

válasza:

Még ha csak 10-11 centi csúszott volna le, akkor azt mondom belefér. De 12 centi az osanos szalámiból... szerintem ügyelet, gyorsan!
8/19 anonim 

válasza:

Nem lesz tőle bajod. De hogyan lehet megenni 12 cm szalámit? 100 grammot szoktam venni szeletelve, napokig esszük, az a 100 gramm maximum 3 cm lehet.
9/19 anonim 

válasza:

🤦♀️ Attól mert terhes vagy, hülyének nem kell lenni..
10/19 anonim 

válasza:

Jesus.. ha paramami vagy, miért nem ELŐRE gondolkodsz???!!!!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!