Ragasztópisztoly a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Akarok díszíteni egy adventi koszorút, még amíg belefér az időmbe… Terhes vagyok. Szerintetek a ragasztó szaga nem ártalmas a magzatra?2022. nov. 5. 13:57
1/14 anonim 

válasza:

Nem ártalmasabb, mint a levegő az utcán...
2/14 anonim 

válasza:

És ezt valaki komolyan kérdezi..
Én is várandós vagyok és használok ragasztó pisztolyt
Húha
4/14 anonim 

válasza:

Én meg 20 darab élő gyerek között dolgoztam ragasztó pisztollyal tegnap. Még nem szólt senkinek a szülője hogy baj lenne a gyerekkel. Felsorolni is nehéz már hogy hány ilyen kérdés volt már mostanában. Ez mind egy kérdező agymenése?
5/14 anonim 

válasza:

1000x több káros anyagot kapsz, amikor elmegy melletted egy autó az utcàn.
6/14 anonim 

válasza:

Komolyan nevetséges már, hogy naponta hány ilyen "nem árt a babának?" kérdés születik, teljesen szürreális témákról.
Nem azokról a kérdésekről beszélek, ahol az iránt érdeklődik a kismama, hogy pl. milyen fájdalomcsillapítót vehet be.
De amikor azt akarja tudni, hogy a langyos víz, a reggelire evett kolbász, az anyós parfümjének az illata, a keleti szél meg a nyugati boszorkány árt-e a gyerekének, akkor azért már ledobom a láncot. Na pl a ragasztópisztoly is ilyen. Miért ártana a magzatnak a ragasztópisztoly szaga???
Hova tették az eszüket ezek a nők????
7/14 anonim 

válasza:

Szerintem fingni se fingjál mert azt is megérzi.
8/14 anonim 

válasza:

A fingás még hagyján, de a kakilás, na az a főben járó bűn. Közel van a babához, talán 30 cm-re tőle, most azt képzeld el. 😳😲🤪🙄🤨
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!