Terhesség alatt lehet halrudacskát enni?
Levegőt venni is ártalmas ám..
Miért lesz majdnem minden terhes nőből agyilag zokni?!
Az egyik fagyasztott gyümölcsöt nem mer enni, a másik halrudacskát, a harmadik langyos vízben mosakodik, aztán hisztizik, a negyedik meg hipót szagolt, mert az anyósa ki mert takarítani..
alig várom már, hogy jöjjön a “terhesen szabad inni csapvizet?” vagy “terhes vagyok, és véletlenül szódát ittam, most oxigén hiányos lesz a gyerek?
vagy a “Terhes vagyok,és nem tudok pukizni, okozhat légembóliát a babámnak?” kérdés….
Én heti 1 nagy kiszerelésű dobozzal ettem meg, reggelire, ebédre, vacsira 2-3 darabot, majonézzel. Heteken át.
Illetve tonhal konzervet és az ikeás párolt lazacot is nagyon pusztítottam.
#2 nem viccelek, mikor terhes voltam szembe jött velem egy cikk, hogy terhesen ártalmas lehet az ásványvíz (szénsavmentes). Azzal magyarázták, hogy ha mindig ugyanazt a márkát iszod akkor bizonyos ásványi anyagokból túl sokat viszel be 🤦♀️
Na itt ledobtam a láncot... 😄
7! Ezt én is olvastam anno! 🤣
Egyik kedvencem még a hagyma tiltása volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!