1 éves gyerek ehet valamit a mekiből? Pl sómentes sültkrumpli, vagy halrudacska?
Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 12:20
1/15 anonim válasza:
Ha nagyon nincs más, 1-1 alkalomtól nem lesz baja, de jobban jár, ha veszel egy kiflit egy pékségben...
3/15 anonim válasza:
Nem lesz baja ha eszik. A kislányom 14 hónapos evett a mekiből sült krumplit meg csirkefalatokat. De ezt egyebkent elotte is evett mar, csak nem mekiset. Meg mi kertunk neki almát is, lehet repat, almat, ilyeneket is kerni.
4/15 anonim válasza:
Én is a csirke nuggetst vagy mc chickent mondanám, üdítőnek narancslevet. Egy alkalomtól semmi baja nem lesz.
5/15 anonim válasza:
1 évesen a fiam már ugyan azt ette mint mi. Halrudat, sült krumplit is. Az más kérdés hogy házi. 1-2 alkalommal a mekisbe sem hal bele.
6/15 anonim válasza:
1 happy meal menüt nyugodtan megehet.
7/15 anonim válasza:
Elvileg egy évesen mar bármit ehet.
8/15 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés. Gondolom ha nem mindennapos a meki evés akkor nincs gond. Én Angliában élek, és nagyon sokszor látom ( meki mellett megyek hazafelé) a sok pici gyerekes családokat ebédelni vagy vacsorázni. Sokszor kikerekedik a szemem amikor látom, hogy pár hónapos, talán fél éves gyereknek a szájába is tömik a sült krupmlit. Látom, hogy a legtöbb 5-10 éves korosztály súlyosan elhízott kategóriában vannak, és nem okoz senkinek gondot. Szerintem sem gond ha nagy ritkán az ember odamegy a gyermekkel, ki lehet választani a neki megfelelő ételt. De minden napos ebédet tuti nem csinálnék. AZ nagyon nem egészséges.
9/15 anonim válasza:
A mekiben akár salátát is ehetsz öntet nélkül, sose értettem, hogy mindenki úgy tesz mintha már attól elhiznánk ha ránézünk a mc donalds-ra. Mi nem járunk oda, mert nem szeretem annnyira ezt az ízvilágot, bármit ehet ott egy 1 éves, gondolom már be van vezetve neki minden élelmiszer.
10/15 anonim válasza:
Mekiből akkor sem ennek ha az lenne az utolso hely ahol kajat lehet kapni. Zsir es cukor összegyurva kisütve. Hanyinger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!