Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 1 éves gyerek ehet valamit a...

1 éves gyerek ehet valamit a mekiből? Pl sómentes sültkrumpli, vagy halrudacska?

Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 12:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Mért kéne sómentes? Só nélkül a krumpli élvezhetetlen. Mindent ehet.
2021. márc. 13. 13:00
 12/15 A kérdező kommentje:
#11 Még nekem is nagyon sós az ottani krumpli. Itthon is sótlanul kapja amúgy, ha sütünk.
2021. márc. 13. 13:05
 13/15 anonim ***** válasza:
68%
Ehet. Pont annyira egészséges vagy nem, mint neked. De nem hal meg tőle meg semmi. Amúgy so mentes sultkrumpli ott nincs.
2021. márc. 13. 14:48
 14/15 Lollipop Girl ***** válasza:
100%

13-as lehet kérni só nélkül a sült krumplit,tudom mert dolgoztam mekiben.

Nekem 13 hónapos a kisfiam pont a héten kapott először happy meal menüt,sültkrumpli,nuggets,almalével,eszegette nagyon de sok volt neki.

Mi mondjuk olyan 10 hónapos kora óta azt adunk neki enni amit mi is eszünk,előtte figyeltem hogy kevesebb fűszer legyen az ételében,mint ahogy mi ennénk,de azóta úgy kapja ahogy mi is esszük,rántott husi,milánói,pörkölt,húsleves a kedvencei.

Szerintem nyugodtan adhattok neki,nyílván nem heti 5ször,de néhány havonta/évente 1-2-szer szerintem belefér,nem ördögtől való csak a mértékre kell figyelni,mint minden másnál is,de ez csak az én véleményem.

2021. márc. 13. 15:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
14 sorry nem tudtam. Egyszer próbáltam nem kérni valamit a hamburgerembe és elhajtott a kedves kolléga 😅
2021. márc. 13. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!