Terhesség eleji rosszullétre valami kaja ötlet, ami bent is marad a gyomorban jó esetben?
Figyelt kérdés
Hét hetes terhes vagyok és eddig csak émelyegtem egész nap, ma viszont nagyon rosszul vagyok. Háromszor hánytam eddig, ettem reggel egy szelet vajas lekváros kenyeret, épphogy lenyeltem az utolsó falatot, ki is jött az egész. Aztán másodjára üres volt a gyomrom és csak sav jött ki, harmadjára pedig ittam két korty vizet, alig telt el 5 perc és az is távozott. Mit lehet enni ilyenkor ami jó eséllyel bent marad? Akik hasonló helyzetben voltatok, mit tudtatok enni, amit nem hánytatok ki egyből?2022. nov. 5. 13:24
1/19 anonim válasza:
Főtt krumpli, kekszek, húsleves?
2/19 anonim válasza:
Őszintén? Terhességi vészes hányásom volt. Amelyik nap hánytam, az a nap rossz volt végig. 1-2 jobb nap volt, óvatosan próbáltam enni. Konkrét étel nincs, ami mindig bevált. Sokszor az is kijött, ami korábban nem. Kólát ittam, de már az se volt jó végig. Olajban sült ételektől voltam a legrosszabbul. Hétből hat napot fel sem tudtam kelni. Kórházban is voltam kiszáradás miatt. A magzat megmozdulásáig így voltam. Kitartást!
3/19 H.B.Netta válasza:
Savanyú káposzta, csemege uborka, kakaó, banán, cola, ropi, sós kekszek, puffasztott kukorica, jégkrém :)
Ha van bármi amire úgy tudsz gondolni, hogy nem kap el a rosszullét, akkor azt próbáld meg :)
4/19 anonim válasza:
Nekem a ropi, savanyú káposzta segìtett valamelyest, de amúgy csak az idő :/
5/19 anonim válasza:
Ez egyéb függő! Próbálgatni kell!
Én korpovit kekszet ettem nagyon sokat, néha ropit.
6/19 anonim válasza:
Csokis gabonapelyhet ettem hűtő hideg tejjel.
7/19 anonim válasza:
Főtt zacskós rizs, vagy borsóval vagy kukoricával.
8/19 anonim válasza:
én az utolsó falat kaja után azonnal kaptam be a rágót és rágóztam folyamatosan.. nekem az bevált.. volt olyan, hogy este rágóval a számban aludtam el😅
10/19 anonim válasza:
Sajnos nincs tuti tipp, ki kell tapasztalni. Második gyereknél az első hetekben zacskós paradicsomlevesen éltem. Egy barátnőm meg narancson. A gyömbérre mondják még hogy gyakran segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!