Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség eleji rosszullétre...

Terhesség eleji rosszullétre valami kaja ötlet, ami bent is marad a gyomorban jó esetben?

Figyelt kérdés
Hét hetes terhes vagyok és eddig csak émelyegtem egész nap, ma viszont nagyon rosszul vagyok. Háromszor hánytam eddig, ettem reggel egy szelet vajas lekváros kenyeret, épphogy lenyeltem az utolsó falatot, ki is jött az egész. Aztán másodjára üres volt a gyomrom és csak sav jött ki, harmadjára pedig ittam két korty vizet, alig telt el 5 perc és az is távozott. Mit lehet enni ilyenkor ami jó eséllyel bent marad? Akik hasonló helyzetben voltatok, mit tudtatok enni, amit nem hánytatok ki egyből?

2022. nov. 5. 13:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Korpovit keksz nekem nagy százalékban segített. Élvezeti faktora nem túl magas, de tényleg bevált. Anyukám esküdött a hideg tejre, de arra ránézni sem bírtam.
2022. nov. 5. 16:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Én pirítóst ettem szinte hetekig, csak az maradt bent. A hideg kóla valamelyest segített, hogy jobb legyen, de így is elég sokat fogytam.
2022. nov. 5. 16:20
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek! 😊
2022. nov. 5. 18:25
 14/19 anonim ***** válasza:
Én is pirítóst ettem 2-3 hétig. Igaz én nem hánytam minden nap, de semmi más kajára gondolni se bírtam az elején.
2022. nov. 5. 19:05
 15/19 anonim ***** válasza:

Tejbedara.

Sose jött ki, pedig nem szeretem.

2022. nov. 5. 19:40
 16/19 flora08 ***** válasza:
Én hetekig almán, hideg ásványvízen és Kinder tejszeleten éltem. Kitartás, reméljük javul majd a helyzet 🙂
2022. nov. 5. 20:24
 17/19 anonim ***** válasza:
ha abszolút semmi nem maradna bent, érdemes kipróbálni a magneb6-ot, ha nem segít,nem szabad félválról venni,én infúziót kaptam.
2022. nov. 5. 21:40
 18/19 anonim ***** válasza:
jéghideg citromos szénsavas ásványvíz, de pl én sokszor nem is a kajától voltam rosszul, hanem attól, amilyen íz maradt a számban evés után.. azon egy jó alapos öblögetés vagy fogmosás segített.. bár hánytam már a fogkrém ízétől meg a szájvíztől is :D
2022. nov. 6. 15:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem csoki csokival😆😆 meg a kóla-kuki (pufi) kombináció kint a hidegben setallva.
2022. nov. 6. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!