Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire tudjak elore beirni...

Mennyire tudjak elore beirni a programozott csaszrt?

Figyelt kérdés

Penteken be tudja rakni hetfore a csaszart az orvos?

Bizonyos dolgok miatt mindenkepp programozott csaszarom lesz(sajna) es megbeszeltuk a dokimmal h a 39.heten.

Most 38 hetes vagyok, hetvegen toltom be a 39.et. Penteken megyek a korhazba nstre meg uh es abban maradtunk a dokimmal h majd akkor ott megbeszeljuk a csaszar pontos idopontjat. A jovo hetunk ferjem munkaja miatt sajnos eleg kaoszos lesz legalabbis neki es a hetfo lenne az egyetlen nap amikor be tudna jonni a korhazba napkozben. Vajon ha penteken beszelek a dokival akkor meg be tudja rakni hetfore a csaszart? Vagy az mar tul keso ennyire nem tud egyik naprol a masikra?

2022. nov. 3. 05:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Elnezest de mi nevetseges ezen??? Mindenkeppen programozott csaszar lesz mivel hosszanti vagas van a mehemen az elozo csaszarbol es ezzel Europaban sehol nem engednek vajudni, mindenhol az a protokoll, h tervezett csaszarral szuletik a kovetkezo baba nehogy szetvaljon a korporalis heg. Es az is fix h jovo heten lesz a csaszar. Tehat a babanak innentol kezdve teljesen mindegy h hetfo v szerda v pentek… es termeszetesen ugyis az orvos fogja megmondani csak erdeklodtem h vajon mennyivel elore kell a dokinak ezt beilleszteni a muteti rendbe a korhazban, lehet e ennyire gyorsan h pentekrol hetfore…

Nem hiszem h ez nevetseges lenne,

2022. nov. 3. 07:44
 12/20 anonim ***** válasza:
53%

Az orvos és a kórház időbeosztásától függ, ill., hogy a műtőben mikor van szabad hely.

Pénteken hétfőre nehezen hiszem, hogy adna időpontot, de természetesen van rá esély.

Az itt károgókkal ne törődj. Nekem is volt hasonló problémám, a különbség annyi, hogy jóval előbb jeleztük ezt az orvosnak és szépen hármasban az adott időszakon belül megkerestük azt a napot, ami minden szempontból megfelelő volt. Mondjuk nálunk még az eü. szolg. jogviszony bevezetése előtt történt mindez a szokásos felállásban: maszek terhesgondozásra jártunk, őt kértük fel a szülés levezetésére, és természetesen mindezt honoráltuk neki.

2022. nov. 3. 07:46
 13/20 anonim ***** válasza:
71%

11re

Nem ezek a nevetségesek, amiket leirtal, hiszen ezek tények. A nevetséges az, hogy hétfő kell legyen, mert különben apuci nem ér rá.

2022. nov. 3. 07:56
 14/20 anonim ***** válasza:
70%
aztán majd az oltásokat is ehhez igazítja a gyerekorvos...
2022. nov. 3. 08:21
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én azon csodálkozom, hogy eddig még nincs lefixálva az időpont. Sógornőmnek is programozott császára volt, de már hónapokkal meg volt az időpont (kb két héttel a kiírt nap előtt, hogy biztos ne induljon be a szülés). De úgy látszik, intézménytől függ. Amúgy meg nem kívánság műsor, ezt majd az orvos eldönti. Lehet, hogy addigra már van beírva vki, vagy ha közben sürgős eset jön, ő lesz elsőbbségben.
2022. nov. 3. 08:22
 16/20 anonim ***** válasza:
10%
Mi ez a módi, hogy már 39 hétre császároznak?
2022. nov. 3. 08:24
 17/20 anonim ***** válasza:
71%
Sőt, ha nem szabad hogy beinduljon a szülés (nálam így volt) be kellene fektetniük már most, még ha meg is van a császár időpontja. Elég felelőtlenek.
2022. nov. 3. 08:26
 18/20 anonim ***** válasza:
66%

Az orvos beosztásától függ, mikor lesz szabad ő és a szülésznő. Na meg attól függ, hogy aznap van-e már beosztva másik program császáros kismama, lesz-e beeső ikres szülés, vészhelyzetes kismama, stb. Őket eléd fogják venni, ha a te babád magától nem indul meg addig. Kérdezni persze lehet, de ne várd el, hogy a férjed megosztása miatt ő aggódjon.

A férjed pedig előre tudja, hogy a következő héten várható a baba, akkor jelezze a főnöknek, hogy ha ugrani kell, számítsanak rá.

Nekem is program császár volt farfekvés miatt, így tudom, miről beszélek.

2022. nov. 3. 08:39
 19/20 anonim ***** válasza:
47%
na akkor kapaszkodjatok meg, minket megkérdezett a doki, hogy melyik nap szeretnénk? egyik héten kedden voltunk, következő hétre megkérdezte melyik nap lenne jó, mert Ő ÚGY ÍRJA BE magát. Mert igazodik. Miért ne tehetné meg? Mi péntekre kértük, pénteken született.
2022. nov. 3. 20:59
 20/20 anonim ***** válasza:
89%

#19-es, igen, nálunk is kb. így történt; #12 vagyok.

Mondjuk a mi esetünk még a hálapénzes időszakban volt, így joggal remélhette, hogy rugalmasságát honorálni fogjuk (természetesen így is történt).

2022. nov. 3. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!