Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Programozott császáros kismamá...

Programozott császáros kismamák!Mennyire féltetek műtét előtt?

Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 06:52
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Félni nem féltem, csak szomorú voltam, hogy soha nem tudhatom meg milyen gyereket szülni.
2022. jan. 20. 06:55
 2/10 anonim ***** válasza:
34%

Mint ahogy az elso irta. Minden porcikam az ellen volt hogy csak ugy kiszedjek a gyereket. Sajnaltam, hogy nekunk nem adatott meg a termeszetes szules, szomoru voltam.

Plusz a csaszarom sem volt komplikacio mentes

2022. jan. 20. 07:04
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Nem féltem amíg nem vittek a műtőbe. Ott kapsz egy szurit a gerincedbe utána nem érzel alul semmit és pikk-pakk kint van a baba. Utána órákig még a fejed se mozdítsd meg. Ha olyan szinten fájni kezd a fejed, hogy állni sem tudsz és mintha egy tonna súly

nyomni a fejedet, akkor lehet szivárog a gerincfolyadék, kérj vértapasz eljárást, ahol a te véreddel tapasztják be a szivárgás helyét.

Én nem bántam hogy így sikerült semmivel sem kevesebb a természetes szulesnel, sok boldogságot.

2022. jan. 20. 07:07
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Én féltem,ideges voltam, izgultam.Elotte éjjel már nem bírtam aludni.
2022. jan. 20. 07:16
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

Egyáltalán nem féltem. Igaz, tudtam, mire számítsak, mert előtte volt már egy sürgősségi császár, és az "élmény" is megvolt egy hüvelyi szüléssel.

Előző éjjel meg azért nem volt lehetőségem kattogni, mert 3 héttel későbbre voltam kiírva, de az NST után ottfogtak, és megműtöttek azonnal.

De amúgy semmi de semmi félelmetes nincs az egészben, ne aggódj.

2022. jan. 20. 07:43
 6/10 A kérdező kommentje:
koszonom a biztatast, sajnos en minden mutettol felek..
2022. jan. 20. 07:55
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
Kicsit izgultam, de mivel okkal történt, ezért csak arra koncentráltam, hogy a gyerekkel rendben legyen minden. Mâsnap a kollégáimat már lábon fogadtam, és nem is feküdtem a bentlétem alatt, inkább üldögéltem. Jó volt, mert így mire hazaértem már akár egyedül is el tudtam látni a gyereket, bár a párom pár napig otthon volt és sokat segített.
2022. jan. 20. 08:10
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
Féltem valamennyire, de nem volt vészes és én nagyon örültem neki, hogy megúsztam a hüvelyi szülést és nem szakadtam széjjel odalent.
2022. jan. 20. 08:11
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
Programozott császárom volt, egyáltalán nem izgultam, nem féltem, nagyon gyorsan ment, pikk-pakk. A felépülés is nagyon gyors volt, reggel volt a műtét, délután már saját lábamon voltam, sétáltam. Kitartás, minden rendben lesz.
2022. jan. 20. 08:52
 10/10 anonim ***** válasza:
61%

Én lehet h császáros leszek farfekvés miatt.

Már 3 műtétem volt úgyhogy magától az operációtól nem félek, inkább a következmények miatt aggódok (összenövések, trombózis, fájdalom).

Remélem adnak valami nyugtatót (nem tudom h van-e szerük kismamáknak), én már megtanultam h kérni kell, mert azért minden műtét előtt van félsz az emberben.

A szülés "élményének" a hiányát egyáltalán nem bánom, nekem az csak egy szükséges rossz (borzalom, szörnyűség) ahhoz h babám lehessen.

Ha gazdag lennék és nem lenne illegális, tuti béranyát fogadtam volna. A terhességet sem érzem olyan csillámpónipuki mámornak, mint egyesek :D

2022. jan. 20. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!