Programozott császáros kismamák!Mennyire féltetek műtét előtt?

Mint ahogy az elso irta. Minden porcikam az ellen volt hogy csak ugy kiszedjek a gyereket. Sajnaltam, hogy nekunk nem adatott meg a termeszetes szules, szomoru voltam.
Plusz a csaszarom sem volt komplikacio mentes

Nem féltem amíg nem vittek a műtőbe. Ott kapsz egy szurit a gerincedbe utána nem érzel alul semmit és pikk-pakk kint van a baba. Utána órákig még a fejed se mozdítsd meg. Ha olyan szinten fájni kezd a fejed, hogy állni sem tudsz és mintha egy tonna súly
nyomni a fejedet, akkor lehet szivárog a gerincfolyadék, kérj vértapasz eljárást, ahol a te véreddel tapasztják be a szivárgás helyét.
Én nem bántam hogy így sikerült semmivel sem kevesebb a természetes szulesnel, sok boldogságot.

Egyáltalán nem féltem. Igaz, tudtam, mire számítsak, mert előtte volt már egy sürgősségi császár, és az "élmény" is megvolt egy hüvelyi szüléssel.
Előző éjjel meg azért nem volt lehetőségem kattogni, mert 3 héttel későbbre voltam kiírva, de az NST után ottfogtak, és megműtöttek azonnal.
De amúgy semmi de semmi félelmetes nincs az egészben, ne aggódj.

Én lehet h császáros leszek farfekvés miatt.
Már 3 műtétem volt úgyhogy magától az operációtól nem félek, inkább a következmények miatt aggódok (összenövések, trombózis, fájdalom).
Remélem adnak valami nyugtatót (nem tudom h van-e szerük kismamáknak), én már megtanultam h kérni kell, mert azért minden műtét előtt van félsz az emberben.
A szülés "élményének" a hiányát egyáltalán nem bánom, nekem az csak egy szükséges rossz (borzalom, szörnyűség) ahhoz h babám lehessen.
Ha gazdag lennék és nem lenne illegális, tuti béranyát fogadtam volna. A terhességet sem érzem olyan csillámpónipuki mámornak, mint egyesek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!