Kezd elegem lenni a mai napból?
Ma megyek délután 3-ra 18. hetire, de a hasam nem nőtt még, nem tudom, hogy babát vagy bélmozgást érzek, de nem is ez a lényeg.
Reggel óta mindenhol missed ab-s cikkek jönnek szembe, illetve halvaszülésesek, és már elkezdtem nagyon ráparázni.
Ez most ilyen intő jel akar lenni? Vagy minek tulajdonítsam?

Dehogy intő jel..
Ahány ilyen sztori jött velem szembe, és intő jelnek vettem volna, már a 12. hetet sem élte volna meg a babám..
Nem lesz semmi gond, pozitívan állj hozzá.
(26 hetes vagyok, és konkrétan 1 hete kezdett el látszani a pocakom, és most tartok ott, hogy “jól bekajált vagy várandós?!”)

Nekem minden héten szembe jön egy cikk arról, milyen szörnyűség történhet velünk az adott időszakban. Emellé néha ismerősök, rokonok személyes, borzalmas esetei.
A hasam nagyon korán látszott, mivel ikreket várok, viszont a mozgásukat csak a 19. héten kezdtem el érezni. Mindenki azzal fárasztott a 16. héttől, hogy "ám már két babával érezni kellene" -_-
Terhesség alatt amúgy is sokkal érzékenyebbek vagyunk a hormonok miatt is, és ez egy elég megterhelő időszak sok szempontból.
Próbálj meg elvonatkoztatni az ilyen cikkektől, csak magatokra koncentrálni és felkészülni a baba érkezésére. A többi nem számít :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!