Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kezd elegem lenni a mai napból?

Kezd elegem lenni a mai napból?

Figyelt kérdés

Ma megyek délután 3-ra 18. hetire, de a hasam nem nőtt még, nem tudom, hogy babát vagy bélmozgást érzek, de nem is ez a lényeg.

Reggel óta mindenhol missed ab-s cikkek jönnek szembe, illetve halvaszülésesek, és már elkezdtem nagyon ráparázni.

Ez most ilyen intő jel akar lenni? Vagy minek tulajdonítsam?

2022. nov. 2. 11:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semminek. Nekem egész terhesség alatt folyamatosan jöttek ilyen cikkek. Már volt oldal amit tiltottam emiatt. Sajnos az algoritmus nem mindig jól lövi be kinek mit mutasson. 18 hetesen meg még nem muszáj erezned. :)
2022. nov. 2. 12:05
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Dehogy intő jel..

Ahány ilyen sztori jött velem szembe, és intő jelnek vettem volna, már a 12. hetet sem élte volna meg a babám..

Nem lesz semmi gond, pozitívan állj hozzá.

(26 hetes vagyok, és konkrétan 1 hete kezdett el látszani a pocakom, és most tartok ott, hogy “jól bekajált vagy várandós?!”)

2022. nov. 2. 12:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek, csak eddig nem volt ilyen
2022. nov. 2. 12:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, 18 hetesen első gyereknél a többségnek még épp csak elkezd látszani valami.
2022. nov. 2. 12:15
 5/9 anonim ***** válasza:
92%

Nekem minden héten szembe jön egy cikk arról, milyen szörnyűség történhet velünk az adott időszakban. Emellé néha ismerősök, rokonok személyes, borzalmas esetei.

A hasam nagyon korán látszott, mivel ikreket várok, viszont a mozgásukat csak a 19. héten kezdtem el érezni. Mindenki azzal fárasztott a 16. héttől, hogy "ám már két babával érezni kellene" -_-

Terhesség alatt amúgy is sokkal érzékenyebbek vagyunk a hormonok miatt is, és ez egy elég megterhelő időszak sok szempontból.

Próbálj meg elvonatkoztatni az ilyen cikkektől, csak magatokra koncentrálni és felkészülni a baba érkezésére. A többi nem számít :)

2022. nov. 2. 12:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek, jelentkezni fogok, hogy mit mondott a doki.
2022. nov. 2. 12:28
 7/9 anonim ***** válasza:
46%
Atyagatya.. Komolyan gondolod, ha bàrmi gond lenne a gyermekeddel, az “Univerzum” cikkekkel üzenne neked? Na ugye, mekkora hülyeség.
2022. nov. 2. 12:32
 8/9 anonim ***** válasza:
39%
Minden rendben a pocaklakóddal! ❤️
2022. nov. 2. 13:29
 9/9 anonim ***** válasza:
75%
Ez max arra intő jel, hogy ne a telefonod nyomkodd egész nap
2022. nov. 2. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!