Van olyan, aki veszélyeztetett terhesként megtagadta a hetekig tartó kórházba befekvést, mert nem tudták megoldani a nagyobbik gyerek elhelyezését?
Figyelt kérdés
Tehát arra gondolok, hogy befekvést javasoltak, de apuka nem tudott több hét szabadságot kivenni, nagyszülők sem tud ennyit besegíteni.2022. nov. 1. 12:00
11/19 anonim válasza:
Mennyi idot kell bent lenni? Ha normalis a fonoke,lehet megerti. Gyereked 1-2 lesz/ van, munkahelye lehet 100 masik.
12/19 anonim válasza:
Mi miatt kellene befeküdni? Valójában nagyon kevés olyan szülészeti kórkép van, ahol valóban indokolt a 0-24 órás intézeti bentlét, és nem elég az ambuláns ellátás. Csak a magyar gyakorlat ilyen, igyekszik az orvos is védeni magát.
13/19 anonim válasza:
Csaknegy valamit mindanék és utána úgy is te döntesz. Ha saját felelősségre nem fekszel be,mert nem tudod/akarod megoldani, és meghal a babád emiatt?! El fogsz tudni számolni a lelkiismereteddel?
14/19 anonim válasza:
Azért a lelki terror felesleges. Mint mondtam, valóban kevés olyan szülészeti kórkép van, amit nem lehet ambulánsan menedzselni.
Méhen belüli elhalás meg megtörténhet ám a kórházban is. Klinikán dolgoztam, bizony volt rá példa. Ahogy arra is, hogy a lepényleválással hiába volt egy emelettel lejebb a műtő, nem volt elég.
15/19 anonim válasza:
12- es kinyilt belso mehszajjal fekudtunk bent paran. Illetve akinek lent tapadt mehszajon a mehlepeny ,az vegig szulesig. Aztan par ikres, meg a romak... Volt egy roma lany ,aki kihivta a mentőket es leontotte a hasat,alfelet vizzel es azt hazudta elfolyt a magzatvize 🤦 vmi miatt megijedt,mar nem emlekszem miert. De bent meg mar jol volt es a hilye nem merte elmondani, hogy nem is folyt a vize es nem engedtek haza 😆 uristen annyi sztorim volt nekem a 3 het alatt bent, hogy konyvet tudnek irni rola.
16/19 anonim válasza:
Èn simàn megtagadnàm. Első a màr èlő gyerek. Legtöbbször olyan okokkal fektetnek be, ami nem is indokolnà. Nyitott mèhszàj, lent tapadò lepèny, ikrek... mind nevetsèges indok. Szerinted olyan helyen, ahol kèpesek lelki terrort alkalmazni, ott biztonsàgban lenne a születendő gyereked?
17/19 anonim válasza:
Utolso, a terhespathologia mas reszleg mint az ujszulott osztaly. Ott nem volt semmi hasonlo sem.
18/19 anonim válasza:
Nekem vérzes miatt javasolták, hogy pár napra feküdjek be megfigyelésre, de inkább hazajöttem, feküdni itt is tudok, és a doki is mobdta, h úgyse csinálnának semmit, azzal is kb ugyan annyira megyek, ha itthonról gyorsan bemegyek a kórházba, ha bármi gond van.
19/19 anonim válasza:
Téged miért akarnak bent tartani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!