Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon sokat pisilek nem...

Andi28 kérdése:

Nagyon sokat pisilek nem vagyok fel fázva . Babát szeretnénk és most nem tudom hogy mittortenik . Mert reggeli tesztem pozitív de mivel litereket pisilek és nagyon kevés fojadekot iszok mostani tesztem negatív. Voltatok már így ?

Figyelt kérdés

2022. okt. 29. 10:57
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Lh teszt is ki mutassa a terheseget jós tesztkènt szokták reggeli vizeletből
2022. okt. 30. 13:58
 32/38 anonim ***** válasza:
47%
Eszt, fojadék- ezek nem simán helyesírási hibák, aki így így ír, az vagy troll vagy középsúlyos ért. fogy.
2022. okt. 30. 14:04
 33/38 anonim ***** válasza:
37%
32. Vagy nem volt lehetősége iskolába járni, vagy nem tanultam vele a szülei. Vagy határon túli magyar, aki sosem járt magyar iskolába. De neked mi a mentséged, hogy ilyen ítélkező, gonosz ember vagy? Tudtad, hogy aki felhívja más helyesírási hibáira a figyelmet, alacsony intelligenciával rendelkezik és így kompenzál? Nem én mondom, tanulmány bizonyítja 😘
2022. okt. 30. 14:08
 34/38 A kérdező kommentje:
32.Szerintem tevagy középsúlyos értelmi fogyatékosok!!
2022. okt. 30. 14:59
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked így jobb, hát legyen. 🤷‍♀️
2022. okt. 30. 18:10
 36/38 anonim ***** válasza:
Az lh teszt nem erre való… És ha a sima 10-es tesztek sorozatosan negatívak, az nem valami bíztató akkor sem, ha egy pozitív teszted volt már előtte.
2022. okt. 30. 18:23
 37/38 anonim ***** válasza:
Hát az egyik teszt pozitív a másik meg negatív akkor csak a doki tudja meg mondani mi a helyzet.Itt hiába kérsz segítséget nem vagyunk nőgyógyászok.
2022. okt. 31. 18:20
 38/38 anonim ***** válasza:
51%

32-es. Javaslom olvass utána a diszlexiának és a diszgráfiának. Azért, mert valaki nem ír helyesen, attól még nem lesz értelmi fogyatékos.

De neked lehet, hogy nem ártana felkeresni egy pszichológust, ha már ilyen heves érzelmeket váltott ki nálad a helyesírás, biztos van valami gond a buksidban.

2022. nov. 3. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!