Szőrösebb lett a hasam a terhesség alatt, lelehet borotválni vagy még rosszabb lesz?
Borotválás után azért látszik vastagabbnak/erősebbnek, mert elvágod a szőrt. Magától szépen elvékonyodik a vége, ha az levágod a borotvával a vágott keresztmetszetet látod, de ugyan annyi marad és nem erősödik. A hormonok miatt nőhet ott is szőr ahol eddig nem, de amikor visszaáll a hormonrendszer az kikopoik.
(Ha a borotvától több lenne már úgy néznék ki (meg rengeteg nő) mint egy jeti, mert 15 évere rendszeresen télen-nyáron mindenem borotválom 😅. Gipsz miatt láttam mennyi nő a lábamra, ha hetekig nem szedem le... Nem durvább, mint amikor elkezdtem szőrteleníteni)
Városi legenda,hogy erősödik a szőr a vágás miatt. Ha neked kényelmesebb és jobb, jobban érzed magad miatta, akkor szedd le nyugodtan, semmi bajod nem fog származni belőle.
Nekem is nőtt az első terhességemnél, meg most is, és szedem, mert zavar. N esztétikus és cseppet sem nőies. Nincsen csúnyább, mint egy szőrös női has.
En epilatorral szedem, meglepoen szoros mar most hasam, pedig csak 16 hetes vagyok, soha ilyet meg nem tapasztaltam :D
Nem merem borotvalni, mert nem akarok a hasamon borostat. De lehet a vegen mar csak ahhoz lesz turelmem vagy szarok bele es ugy hagyom. Ez a legkisebb baj szerintem, csak most egyelore engem meg zavar. Es nem hinnem, hogy egy szoros noi has annyira undorito vsgy csunya lenne, mondjuk egy huvelyi szuleshez viszonyitva...:D
Én is gondolkoztam rajta mivel pár hete észrevettem hogy köldöktől felfelé szőrös lett a pocak.
Annyira még nem zavar de lehet egyszer csak lekapom😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!