Terhesség alatt borotválni vagy gyantázni szoktátok a pocakot?
Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 09:17
A kérdező szavazást indított:
gyanta
borotva
15 szavazat
1/7 anonim válasza:
A pocakot?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
2/7 anonim válasza:
Igen. A pocakot. Nekem nagyon durvá szőrösödött. Se előtte se utána nem volt ilyen.
3/7 anonim válasza:
A kozmetikus a többivel együtt azzal is végzett.
4/7 anonim válasza:
1-es vagyok. Köszi, akkor ma is tanultam valami újat. Ezzel ugyanis én nem találkoztam, de mint már annyiszor bebizonyosodott: ahányan vagyunk, annyi félék.
Akkor asszem én is a gyantát választottam volna...
5/7 anonim válasza:
Epiláltam a köldököm alatt, úgy néztem ki, mint egy majom, a köldököm vonalában a mellemig egy fekete szőrös csík nőtt...szerencsére szülés után elmúlt.
6/7 anonim válasza:
Gyantáztam. A bajuszgyanta csíkok nagyon kíméletesnek bizonyultak, csak ajánlani tudom :D
7/7 anonim válasza:
Már előtte is kozmetikushoz jártam fazongyantára, a terhességem alatt végig is. Átszaladt a köldök alatti csíkon mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!