Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a gátam bal oldalánál van...

Ha a gátam bal oldalánál van egy anyajegy ami a terhességem alatt nagyon kidudorodott akkor is borotválnak?

Figyelt kérdés
Én szoktam magamnak, de amióta így kidudorodik, nem merem körülötte leszedni. És attól félek emiatt fognak felvágni, hogy nehogy az anyajegynél szakadjak.
2008. júl. 14. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg óvatosan,de ott is lefogják borotválni. egyébként tudod hogy miért is kell előtte borotválni a szülőszobába?
2008. júl. 14. 14:21
 2/4 A kérdező kommentje:

persze!

Én is a higénia miatt borotválom, nem szeretnék semmilyen fertőzést kapni. Minden beavatkozás előtt, még egy tetoválás előtt is borotválnak.

Volt már valaki hasonló helyzetben mint én?

34hetes kismama

2008. júl. 14. 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is fognak borotválni, csak szólj, hogy ottvan, és hogy ott csak vigyázva. Vágni amúgy az esetek 90%-ában szoktak, főleg első szülésnél. De attól nem kell félni, nem fáj. Utána elég kellemetlen egy darabig, mert az már fájdalmas, amikor gyógyul, de azt is ki lehet bírni.
2008. júl. 14. 21:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a gátamon jött ki egy szemölcs (Candiloma) a terhesség elején. A 36. héten szedettem le, mert azon kívül, hogy a picit a születéskor megfertőzhette volna, útban lett volna, ha gátmetszésre kerül sor. Érzéstelenítés nélkül, fagyasztással szedték le. Hát nem volt túl kellemes, de örülök, hogy már nincs ott. Tudom, hogy ez nem pont ugyan az, mint a te problémád, de beszélj az orvosoddal és egy jó bőrgyógyásszal, hogy ők mit ajánlanak. 39 hetes kismama
2008. júl. 15. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!