Van itt olyan, akinek terhesség elején magas volt a TSH-ja? Nekem négy fölötti és az ANTI-TPO-m sem jó.
Most teszteltem pozitívat, a laborerdemény egy hete jött meg, teljesen ráparáztam a cikkek elolvasása után, hogy autista lesz a gyerekem.
Van valakinek pozitív tapsztalata?
nekem 7.8 volt a tsh-m. simán végigvittem a terhességet, sőt úgy kellett indítani. azóta elmúlt 1 éves a kislányom.
az endokrinológus, akihez járok (nem mellesleg gyermekgyógyász is) azt mondta, hogy ekkora marhaságot még nem hallott, hogy emiatt retardált, autista, akármi lesz a baba, szóval nyugi.
Szia.
Nekem majdnem 5 volt a tsh-m ,az első trimeszteri vérvételen derült ki. Voltam endokrinológusnál és a terhesség végéig Letrox-ot kell szednem.
Köszönöm! Ma elmentem kértem még egy vizsgálatot T3, T4, TSH, Anti-tpo-ra, és találtam valakit, akinek meg tudom ezeket írni és online rendeléssel hátha előbb sorra kerülök, mint nov. 2.
#4 200 fölötti. Referencia szerint 9 alatt kellene lennie
Nekem 10 felett volt, totál el volt szállva, második trimeszterre sikerült beállítani.
Az endokrinológusom szerintem maga sem gondolta volna, hogy megmarad a baba.
Azokat az úgymond "tudományos" baromságokat én is olvastam, hogy retardált lesz a gyerek, és halálra stresszeltem miatta.
Hát nem lett az, hanem pont az ellenkezője, átlagnál sokkal intelligensebb.
Szóval ne izgulj, kapsz rá gyógyszert és beáll.
Nyugi, nem lesz semmi baja a kisbabádnak! Kezelitek és minden rendben lesz 😊
Nekem az első trimeszteri vérvételen 3,9 lett a tshm (ft3,ft4 jó lett), nem is kaptam rá semmit, 12 hetesen elmentem megnézetni megint, akkor már 2,6 volt. (Ft3,ft4 ismét tökéletes). Neked mennyi az ft3,ft4?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!