A betöltött 30. héten mekkora volt a babátok AC, HC, BPD, FL mérete?
Figyelt kérdés
Ma voltam az UH-on és teljesen kiborultam azoktól az értékektől, amit az UH mutatott. Az orvosom szerint nincs probléma, de olyan nagy méreteket mutatott, hogy teljesen kibuktam. Főként a fej méreteitől.
AC:25,40 cm
HC:30,80 cm
BPD: 9,25 cm
2008. dec. 23. 20:26
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszodat!
Talán nem is olyan túl nagyok a méretek, hiszen csak 1-2 cm eltéréseink vannak.Ez megnyugtató!Mégegyszer köszönöm.
2008. dec. 23. 20:40
3/6 anonim válasza:
en még nem voltam 30 hetes, a 30. heti ultrahangon, 3 nap hibadzott hozzá, de az én adataim:
bdp: 75 mm
hc: 280 mm
ac: 275 mm
fl: 48 mm
vélemény: grav 29+6days biometriai adatok alapjan
("igaziból" csak 29 het 4 napos voltam)
4/6 anonim válasza:
Szia.
Bpd: 7,9 cm
AC:25 cm
Fl:5,2 cm
5/6 anonim válasza:
Szia:) nekünk a méretek:
Bpd:88 mm,
AC:278 mm, és nekem nem HC van írva hanem FL:60 mm.
6/6 anonim válasza:
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy minden rendben lett-e a babáddal, és hogy természetes úton vagy császárral született? Most én is hasonló helyzetben vagyok, betöltött 32 héten túl nagy lett a BPD, még a doki is elcsodálkozott, és azóta nagyon ideges vagyok. Igaz a többi mérete is kicsit nagyobb a koránál, de a fejméret különösen. Boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!