Cukorterhelés zsemlével és sajttal BP-en - több hozzászólásban olvastam, hogy nem mindenhol kötelező cukrot inni, lehet ételt is választani. Pontosan hol? Be kell előre jelentkezni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 06:46
11/11 anonim válasza:
Kérdésedre válasz, nekem a Telkiben megcsinálták a terhesség elején a zsömlés vizsgálatot, amikor kértem. Nem is került sokba, de már nem emlékszem mennyi volt.
De 23. héten mindenképpen a cukros lötyis vizsgálatot választom, most nem kioktatásképpen, csak leírom, hogy a legtöbb diabetológus ezt tartja megbizható módszernek. Mert az egy dolog, hogy a szénhidrátra nem megy föl a cukrod, de a cukorra fölmehet, minden szervezet más. Illetve, szénhidrát mennyiségben és nagyon eltér a két vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!