Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem érzem a magzatot?

Miért nem érzem a magzatot?

Figyelt kérdés

Mindig olvasom, hogy 12-15. hétben érzi az ember, hogy kapirgál meg bélmozgásszerű érzés, stb..

Ahogy elmúlt a mellerzekenyseg, méhszájam szúr néha.

Aggódom, hogy mi lehet

15+1

2022. okt. 23. 20:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Első gyereket 22+ kezdtem érezni, de akkor sem napi szinten.

Most a másodikat 18+ kezdtem érezni, de már tudtam milyen érzés így valószínűleg azért ennyivel hamarabb. Mindkétszer mellsőfali lepénnyel.

2022. okt. 24. 06:29
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
A 12. hetes magzat kb. 6 cm. Szerinted azt lehet érezni, pláne mikor még azt sem tudod milyen érzés?
2022. okt. 24. 06:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Első terhességem. Tegnap éreztem először a kezemmel is, hogy rá tettem a hasamra. 20 hetesen!!

Kb 18 hetesen érezhettem először, csak nem voltam biztos benne, hogy tényleg az e. Mindenki simogatós, csiklandós érzésnek írta le. Közelében sem járt a leírtaknak.

2022. okt. 24. 10:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én a 20. Héten éreztem először. Biztos minden rendben van, ne aggódd túl.
2022. okt. 24. 10:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 16-ik hét tájékán éreztem, de azt sem tudtam, hogy ő az. Semmi kapirgászás, meg pillangó, meg buborék. Konkrétan olyasmi volt, mint amikor tikkel a szemem, csak mélyen a hasamban. Egy kis izomrándulás.

Nem is hittem, hogy ő lehet az, de mondta a védőnő, hogy márpedig valószínű, plusz ahogy nőtt, egyre ismerősebb volt az érzés, így már tudtam hogy az az volt.

2022. okt. 24. 14:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem sem buborékos, pillangós érzés volt, hanem simán mintha kicsit megböknének belülről. A 20. hét körül éreztem először.
2022. okt. 24. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!