Miért nem érzem a magzatot?
Mindig olvasom, hogy 12-15. hétben érzi az ember, hogy kapirgál meg bélmozgásszerű érzés, stb..
Ahogy elmúlt a mellerzekenyseg, méhszájam szúr néha.
Aggódom, hogy mi lehet
15+1

Első gyereket 22+ kezdtem érezni, de akkor sem napi szinten.
Most a másodikat 18+ kezdtem érezni, de már tudtam milyen érzés így valószínűleg azért ennyivel hamarabb. Mindkétszer mellsőfali lepénnyel.

Első terhességem. Tegnap éreztem először a kezemmel is, hogy rá tettem a hasamra. 20 hetesen!!
Kb 18 hetesen érezhettem először, csak nem voltam biztos benne, hogy tényleg az e. Mindenki simogatós, csiklandós érzésnek írta le. Közelében sem járt a leírtaknak.

Szia!
Én 16-ik hét tájékán éreztem, de azt sem tudtam, hogy ő az. Semmi kapirgászás, meg pillangó, meg buborék. Konkrétan olyasmi volt, mint amikor tikkel a szemem, csak mélyen a hasamban. Egy kis izomrándulás.
Nem is hittem, hogy ő lehet az, de mondta a védőnő, hogy márpedig valószínű, plusz ahogy nőtt, egyre ismerősebb volt az érzés, így már tudtam hogy az az volt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!