Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hetem van még szulesig.Regge...

4 hetem van még szulesig.Reggel, este kenem a pocakom terhessigi csíkok megelőzesere való krémmel, olajjal.Ennek ellenére a köldök résznél már egy picit megszakadt a bőr. Van értelme kizmetikudtòl kérni valami krémet, hátha az jobb lehet?

Figyelt kérdés
2022. okt. 21. 14:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
8kgt híztam a terhesség alatt. Szóval lényegében semmit. Ez csak a baba meg a víz volt, meg a plusz víz amitől jó dagadt volt a lábam. Kis pocakom volt, egy darab csík se jelent meg. Aztán szülés közben vagy után csíkos lett. Nem tudom pontosan, mert eltelt két nap mire észrevettem.
2022. okt. 21. 16:47
 12/18 anonim ***** válasza:
29%
En is hajlamos vagyok rá. Érdemes szülés után egy jó bőrgyógyászt felkeresni.
2022. okt. 21. 17:11
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is abszolút hajlam. Nekem pl a fenekem van tele vele, a hasam meg kB semennyire. Ugyan kenem magam és nem az eleje óta, némileg hasznal én úgy gondolom, de csodát egyik se fog tenni sajnos.
2022. okt. 21. 17:13
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapból is voltak csíkok a hasamon sajnos, volt 15 éve egy elhízás utáni jelentős fogyásom, és az pont ott látszik meg leginkább valamiért. Most 29 hetes vagyok ikrekkel, és egyelőre nem lett rosszabb. De szerintem az lesz még a későbbiekben, ez sajnos tényleg hajlam kérdése.

Anyukámnak nincs egy darab sem, nekem meg terhesség nélkül is.

2022. okt. 21. 18:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 50ezer forintot kentem a hasamra az első gyerek után. Inkább költöttem volna csokira 🤣🤣🤦‍♀️
2022. okt. 21. 20:10
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Bőrgyógyászaton mondták, hogy a genetika dönti el 99%-ban,hogy lesz-e striád terhesség alatt vagy sem.
2022. okt. 21. 21:25
 17/18 anonim ***** válasza:
15 vagyok. Most olvasom, mit írtam. Nem a gyerek után, hanem a terhességem alatt 🤦‍♀️
2022. okt. 22. 07:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Milyen volt a bőr a baba alatt?
2023. nov. 10. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!