Normális, hogy óránként éhes vagyok terhesen? Mit tegyek? Van valami étrend javaslat a neten?
13 hetes és 4 napos vagyok, pár napja éhen akarok halni. Nem dolgozom, mert veszélyeztetett terhes vagyok, a mozgásom a sétában merül ki, mióta újra van energiám.
Igyekszem változatosan enni, szoktam kesudiót, gyümölcsöt és zöldséget is bevinni, az első 12 hétben ez sajnos nem mindig teljesült, mert nagyon rosszul voltam.
Ma pl így telt a nap:
7-8 óra között: szőlő, 1 kisebb szelet teljeskiőrlésű vajas kenyér (hányinger ellen)
8-9: 1 zabszelet
9-10: 1 kávé
12-13: rántott hús, francia sali
16-17: 1 zöldséges croissant
18-19: 1 teljeskiőrlésű zsemle kocka sajttal, vajjal, sonka, mozarella, uborka
20-21: puki/pufi
Nem a legjobb étrend, de azt gondolom, azért nem olyan rossz, hogy óránként a szédülés kerülgessen. Egy darabig azt hittem, csak “unalom” evés, de korog is a gyomrom illetve szédelgek, így muszáj ennem. 170/64 kg vagyok. Lehet ez cukor gond? A védőnőm minden panaszomra csak legyint, hogy az normális, de ebben nem vagyok biztos. Nem érzem, hogy annyit mozognék, hogy indokolja ezt.

Folosleges volt leirni az etkezesi szokasaidat plane azzal a dumaval, hogy "nem a legjobb blabla". Miert, mi lenne a legjobb? Egyel mindent, amit megkivansz! Terhesseg ide vagy oda.
Arra kell figyelni, es azert nem jo orankent enni, mert hosszutavon a cukorbetegseg kialakulasahoz vezet, ha most folyamatosan termelodik az inzulinod. Ennyi. Ugyhogy inkabb kajalj tobbet egyszerre es maradjon ki 3 ora, minthogy a szervezeted folyamatosan terhelve legyen a taplalekkal.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!