Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes kismamaként normális,...

20 hetes kismamaként normális, hogy dagad a bokám? Ülőmunkát végzek. Van valami javaslatotok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Sajna ez azért van mert ülőmunkát végzel, azért kezdett ilyen hamar vizesedni a lábad. Ahogy haladsz előre a terhességgel ez csak rosszabb lesz. Próbáld meg hogy bizonyos időközönként sétálsz, megmozgatod magad mert az jót tesz, ne ülj 8 órát egyhuzamban. Ha teheted szabadidődben többet kellene sétálni így sokat tudsz javítani rajta.
2010. febr. 14. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg sétálgatni közben, állj fel sokszor, illetve polcold fel a lábadat az asztal alatt, ha megteheted.
2010. febr. 14. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem túl jó hir. Igazából tehermentesiteni kellene a lábad, jó lenne ha fel tudnád tenni valahová. Többet mozogni, sétálni, és figyelni a vérnyomásod mellé, ha magas+lábdagadás irány az orvos.
2010. febr. 14. 14:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az asztalom alatt van egy doboz papír olyan 50 cm-re fel tudom tenni a lábam. Sétálni próbálok minél többet. A vérnyomásommal volt probléma az elején dopegytet szedek rá. Azóta rendben van. Remélem nem lesz komolyabb baja a babának.
2010. febr. 14. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:

szia.nekem 2 hete kezdődött.először elmúlt 3 nap után aztán megint előjött kb 4 napja és azóta nem akar javulni.már az ujjaim is dagadnak.én is meg vagyok ilyedve,voltam is vérnyomást mértni és vizeletet nézetni de szerencsére azok rendben vannak.én napjába többször felpolcolom a lábaimat,minden nap eszek almát,állítólag az vízhajó hatásu.aztán majd meglátom h el fog e múlni.ja és már a térdeim is be vannak dagadva.

27 hetes km

2010. febr. 15. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!