20 hetesen még semmi has? Nektek akiknek később látszódott kb hányadik héten?
Figyelt kérdés
Azt hittem korábban fog látszodni de még nem igazán. Mikor indul be a kerekedés?2022. okt. 20. 08:20
1/9 anonim 

válasza:

Nagyjából 23 hetesen kezdett látszódni, és ikreket várok. 😄
3/9 anonim 

válasza:

Nekem is 20.het után kezdett valamennyire látszani, pedig vékony, magas alkat vagyok.
A végén senki nem hitte el, hogy heteken belül szülök, olyan kicsi volt a hasam ahhoz képest .
5/9 anonim 

válasza:

Nekem a 22 hét tájékán lódult egy nagyot, aztán nagyjából úgy 4 hetente érzem, hogy minta hirtelen nagyot ugrana.
6/9 anonim 

válasza:

Ugyanúgy mint az utolsó kettőnek, most 29 hetes vagyok de mintha 2 hetente nőne hirtelen egy nagyot….
7/9 anonim 

válasza:

Én is 20 hetes vagyok éppen, és nem túl nagy de már látszik
8/9 anonim 

válasza:

Első terhességem,és vékony testalkatú vagyok.
19 hetes vagyok de már kezd látszódni, nyilván bőven felső vagy kabát még takar.
9/9 anonim 

válasza:

24-26 hetes lehettem, most 33 vagyok, már igencsak látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!