4-5 hetes terhes vagyok de a doki csak petezsákot lát. Azt mondta menjek vissza 1 hét múlva. Akkor már valószínűleg lehet majd látni? Leleten ez van irva: Uterus űrében 7,1x 3,9 mm átm.petezsák látható.
Ez igaz.Én 4 hetesen voltam először majd 6 hetesen majd 8 hetesen mikor kiderült hogy se szívhang nincs se növekedés.6 hetesen sem volt még szívhang de az orvos erre annyit mondott 2 hét múlva már lennie kell.Hát nem lett.
Ki így jár, ki nem.
Mivel indokolta? Mondta, hogy barmi gond lenne? Vagy van panaszod?
Azt is elmondta, hogy minden huvelyi vizsgalattal fertozest is kockaztatsz? Illetve, hogy a babakra nem tudni meg, hogy milyen hatassal van a gyakori uh? Nemetorszagban csak trimeszterenkent 1 engedelyezett, ha minden rendben van pont emiatt, es a babamozit is betiltottak.
Ha nincs indikacio is persze, hogy mondja, hogy menj… De most mar kiderult, hogy mehen belul van, szoval nem egeszen ertem, miert kell hetente piszkalgatni, mikor kov. heten meg varhatoan nem lesz szivhang, tehat ra egy hetre is be fog hivni.
Ha hívott, akkor mindenképp menj vissza, gondolom oka volt.
Adott időpontot is? Mert nekem mindig neten kellett foglalnom, akkor is, ha hívott, esetleg azzal csúsztathatsz rajta pár napot, hátha nem kell menni mégegyszer.
A gyakori UH meg biztos nem a legjobb, de én pl. kétszer is barnáztam az elején, szóval többször kellett nézni, mint egy problémamentes terhességnél, van ilyen gondolom másnak is, ezen ne aggódj szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!