4-5 hetes terhes vagyok de a doki csak petezsákot lát. Azt mondta menjek vissza 1 hét múlva. Akkor már valószínűleg lehet majd látni? Leleten ez van irva: Uterus űrében 7,1x 3,9 mm átm.petezsák látható.
Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 19:57
1/26 anonim válasza:
Teljesen rendben van így.1 hét múlva már több mindent lát.Szikhólyag kell hogy legyen és embriókezdemény.Szívhang ha még nem lesz akkor ne ijedj meg.
Következő héten már kell hogy legyen.
2/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
2022. okt. 18. 20:05
3/26 anonim válasza:
Nincs mit!Legyen szerencséd!Nekem nem lett sajnos de majd legközelebb.
4/26 anonim válasza:
Mert 4-5 hetesen csak azt lehet látni. Egy hét múlva is felesleges menni, 2 hét múlva bőven elég lenne.
5/26 anonim válasza:
Egy hét múlva már valószínűleg látszodni fog, de #4-nek van igaza, 10-14 nap múlva lesz biztos a szivhanggal.
6/26 A kérdező kommentje:
3. Válasz adó: Nagyon sajnálom.
2022. okt. 18. 20:28
7/26 A kérdező kommentje:
Az orvosom mondta 1 hét múlva menjek és akkor már látható lesz.
2022. okt. 18. 20:28
8/26 anonim válasza:
7 mm-es petezsákkal úgy, hogy még szikhólyagot se írt le? Baromira korai lesz. Magándoki legalább?
9/26 A kérdező kommentje:
Igen magán.
2022. okt. 18. 20:37
10/26 anonim válasza:
Hát, akkor fizetgessél neki hetente, nekem mindegy, de egy hét múlva csak szikhólyag lesz valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!