Megjegyzéseket tettek rám, túlreagáltam?

Semmi rosszindulatot nem látok benne. Szerintem is csak a terhességedre akart célozni, arról pár szót beszélgetni.
Sosem fogom megérteni azokat az embereket, akik minden ártatlan megjegyzésbe belehallanak valami bántást, sértést.

Hát ezeket el kell engedni...
Nekem 40. Héten, 1 nappal a kiírt dátum előtt az egyik lakó a házból odajött, hogy jajj ne haragudj hogy megkérdezem, de csak nem kis babát vársz? (Júliusban 40 fokban nem igazán takargattam...) Mondom, de igen, ...és mikorra? Holnapra. ... Az nem létezik!! Biztos hogy elmérték, még legalább 3 hónap hatra van. Hát nincs is hasad... Blablabla.
Na mondom, jól van, te sem vagy 100as... 3 hónapot elmérni... De csak erősödött, hát mondja csak.
Szóval készülj fel mindenre.
Bunkónak nem kell lenni. De tedd világossá hogy nem érdekelnek a megjegyzések, nem ikrek, nem baj, hogy 12 hetesen nem látszik. Nekem pl 22-23 hetesen mondták a munkatársaim, hogy na most már nem lehetne letagadni.
Ne lepodj meg azon sem, ha valaki nekifutásból megtapogatja a hasad...
És szülés után ez még rosszabb lesz. Mindenkit az fog érdekelni, hogyan született, volt-e gátmetszés,vérzel-e, szopik-e a baba. Van -e tejed, és a mindenki alatt azt értem hogy mindenki. A boltos, a buszmegállóban a várakozó,mindenki.
Készülj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!