Bunkóság hogy nem akarok fizetni senkinek? (hálapénz)
Nincs fogadott orvosom,se szülésznőm,se semmim...Mindenki horribilis összegekről ír,de nekem nincs rá pluszba 50-200 E Ft-m,hogy szétosszam.Én szívesebben költöm a babára,mint egy idegen valakire.
Nagyon rosszul gondolkozok?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az igazság az,hogy nagyon félek a szüléstől,(első baba),de pofátlanságnak tartom hogy egyes orvosok mennyit elkérnek egy-egy szülésért.Úgy gondolom elég az,ha a párom ott lesz mellettem.Szűlni így is úgy is nekem kell.:)
kicsit késve..bocsi!
Nekem/Nekünk első babánk lesz és szerencsére a párom is hasonlóképpen gondolkozik mint én: nem akarok pénzt adni egy doktornak sem!nincs se szülésznőm, se fogadott dokim, én dunaújvárosba járok az sztk-ba vizsgálatokra..és idáig még egyetlen egy problémám se volt semmivel.
Az hogy több figyelmet kapsz a szülés közben azt ne az határozza meg hogy mennyi van a borítékban.Szerintem ez gusztustalan dolog.akkor minek van a TB??Ha megtehetném sem a dokira költeném..hanem arra a személyre akit a szívem alatt hordok:)
hallottam már a védőnőtől olyat is hogy volt olyan doktor aki leszögezte hogy ő mennyiért vállalja a szülést: /remélem ülsz../ 150. ezer forintért vállalja csak el!szép mi??
Szóval mi eldöntöttük hogy nem fizetünk, maximum a szülés végén ha minden rendben lesz akkor az éppen a szülést levezető doktornak...de nekem ez még messze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!