Bunkóság ha nem kérdezem meg a nőgyógyászom, hogy mennyiért szüleszt?
Igazság szerint én is úgy szeretném,hogy amennyit adok annyi,kész.
Magán orvoshoz járok,minden alkalommal legalább 6-7 ezret kér.Elég ez is.
Mivel nem jelentette be,ezért ne kérdezd meg.Úgy látszik még emberből van.Ha úgy gondolod,hogy hozzá fogsz járni a továbbiakban is,akkor adj,amennyit gondolsz.
Mondjuk én 3 másodperc alatt keresnék másik nőgyógyászt, ha bejelentené,hogy csak 150 ezerért vállalja.
Én nem kérdeztem meg. Minek kérdeztem volna a kórházi ellátás ma ingyenes Magyarországon (illetve fizetsz érte járulékot).
4-szer voltam magánrendelésen és 5ször 6 szor a kórházban nála (rendelési időn kívül) ultrahangon, aztán NST-n, aztán 3-szor kontrollon a császár után - egyetlenegyszer nem kérdeztem meg tartozom e valamivel és egyetlenegyszer nem adtam neki a kórházban a zsebébe pénzt. Én következetesen tartottam és tartom magam a mai napig ehhez. És a szülést sem kérdeztem meg.
Holott szombaton éjjel hívták be a császárhoz, és varratszedéskor pedig csak engem várt-hulla fáradt volt, gondolom egész éjszaka fenn volt. De nem adtam neki akkor sem. Illetve a párom mondta neki, köszönjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!