Bunkóság ha nem kérdezem meg a nőgyógyászom, hogy mennyiért szüleszt?
Ezt a kérdést én is feltettem itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Olvass bele, ott sokan válaszoltak nekem is. Én végül úgy döntöttem, hogy nem kérdezek rá. Majd adok amennyit gondolok. 40.000 Ft körüli összegre gondoltam, aztán a végén lehet 50ezer lesz belőle, még nem tudom. Mondjuk nekem programozott császárom lesz.
Én magánrendelésre sem járok, nincs pénzünk ilyesmire.. szerencsére az sztk-s dokim nagyon jó, és ha nem tudok valamit, megkérdezem tőle.
És mi az,hogy szüleszt?... :)) az engedélye-ottléte nélkül is kijön az a gyerek, a szülést meg szülésznő kíséri végig, nem? Hallottam olyat is, hogy mivel nem volt gond, a doki be se nézett, aztán tartotta a markát.
A nagy francokat.
Ha esetleg gond lesz, arra van az ügyeletes orvos, akivel ha elégedett vagyok, mert emberséges volt és nem alázott le, akkor kap egy húszast, de mi abból a húszasból három hétig eszünk ketten.
Ezek elfelejtik néha, hogy itt van, aki havi nyolcvanból él per fő, és nálam a huszas is ér annyit, mint másnál a százezer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!