Tilos terhesen egy sima itthoni nyak maszírozás? Férjem meg maszirozott kicsit, aztán pont olvasom hogy tilos. Bajt okozhat? 20hetes vagyok
8-as vagyok, a reflexzonakat akkor szabad, ha tudod, hogy melyikkel melyik testreszedet stimulalod. Tudtommal konkretan nem vizsgaltak direktben kismamakon, csak az akupresszuras-akupunkturas kezelesekbol pl. lehet tudni, hogy ezekkel a szules beinditasat, lefolyasat lehet valamennyire befolyasolni. Ezert nem jo pl. a sarkat masszirozni terhes nonel. Elso trimeszterben, ha eros utes eri a sarkat tobbszor egymas utan, az konkretan be tudja inditani akar a vetelest is. Az aviva torna nevu hormontornanak van egy ilyen, un. meghozo gyakorlata, akar pozitiv teszt utan vegezve is… Ezert nagyon nemmindegy pl., hogy ezt a tornat hogy hasznaljak. Pontosan a sarokra huppanas eseten lsznek stimulalva nem kivanatosan az eztel kapcsolatos reflexzonak.
Most kb. le is irtam, amit a temarol tudok, ennel tobbet kismamamasszazst vegzo masszorok tudnanak talan mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!