Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ultrahangos arckezelès tényleg...

Ultrahangos arckezelès tényleg tilos koraterhesen?

Figyelt kérdés

Pár éve emlékszem mondta a kozmetikusom, hogy van egy vendége,aki nem engedi az ultrahangos kezelèst,mert rajt vannak a babaprojekten és korai terhességben az tilos. Viszont mivel nekem akkor nem volt aktuális, nem foglalkoztam vele.

Most viszont 7 hetes terhes vagyok és készülök kozmetikushoz kezelèsre,de nyilván nem szeretném ezt az orrára kötni.

Szóval most nem tudom,hogy szabad vagy nem szabad a kezelést?...mert akkor inkább lemondom.

Nem tudom annál a vendègnèl,maga a vendég félt vagy a kozmetikus szerint sem javasolt az ultrahang.

2020. okt. 22. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért nem az orvosodtól kérdezed meg?
2020. okt. 22. 16:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem tudom az orvos tudja-e milyen egy kozmetikai kezelés.

Gondoltam itt lesz tapasztalata valakinek.

2020. okt. 22. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze hogy tudja. De neki már önmagában az az információ is elég, hogy ultrahangos kezelés arcon. Ő tudja mit szabad terhesség alatt és mit nem.
2020. okt. 22. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:
58%
Terhesség alatt nem ajánlott az elektrokozmetikai gépek használata a vendégen, ez tartalmazza az ultrahang gépet is. (Egy kozmetikus)
2020. okt. 22. 20:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.
2020. okt. 22. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!