Szülés előtt megváltozott a hasatok, illetve leszállt a pocak?
Figyelt kérdés
39 hetes vagyok és semmi jele annak, hogy jonni szeretne! Ezek mindenképp megtörténnek előtte vagy csak sztereotípia ?2022. okt. 14. 18:30
1/11 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam. Az arcotok változott e meg
2022. okt. 14. 18:30
2/11 anonim válasza:
Én nem is hallottam róla, hogy az arc változik. Hogyan értve változik?😯 Egy 39+1 hetes kismama 😄
3/11 anonim válasza:
Az én arcom nem változott semmit, a hasam meg végig lent volt. Ha mondjuk többet hízik az ember, akkor előfordulhat hogy az arcára is megy, de kizárt hogy ennek köze legye a szülés időpontjához.
4/11 anonim válasza:
Valakinek "torz" arca lesz kissé szülés előtti napokban. Ez a vizesedés miatt van szerintem. Szülés után elmúlik. Nem mindenkinél jelentkezik.
5/11 A kérdező kommentje:
Igen a vizesedésre gondoltam. Sok kismamánál látom, hogy püffedtebb az arca szülés előtt!
2022. okt. 14. 18:57
6/11 anonim válasza:
Én erre nem alapoznék, nekem félidőtől torz az arcom. Mint egy partra vetett lamantin. 🤦🏼♀️😄
7/11 anonim válasza:
Nekem nem változott sem az arcom (még a bokámon is csak minimális víz volt néha), sem a hasam. NST-n sem volt semmi jele a szülésnek. Ezek nem jelentenek semmit, bármikor beindulhat ezektől függetlenül.
8/11 anonim válasza:
Az arcom sem vizesedett, se semmi másom, egy darab jóslóm sem volt, a hasam viszont lejjebb ment kb.1 héttel szülés előtt. De még az utolsó NST-n (reggel) azt mondták, hogy ez a baba még jól elvan bent, erre aznap este elfolyt a magzatvizem és hajnalban megszületett a kisfiam😅
9/11 anonim válasza:
Nekem semmit nem változott. Egyik barátnőmnek sem.
Másik 2 barátnőmnek viszont eltorzult. De ők alapból vizesedtek, mi meg nem.
10/11 anonim válasza:
Elsonel nem. Meg a szules napjan sem. Masodiknal az arcom nem, de a gyerek behelyezkedhetett, mert alig birtam menni, ugy nyomodott a farcsontom. Ez volt vasarnap, csutortokon szuletett meg koran reggel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!